- Laita vettä kiehumaan isoon kattilaan. Kuori parsat kevyesti ja poista puista varsiosaa n. 3cm. Hienonna valkosipulinkynsi ja suikaloi kevätsipuli.
- Huuhdo rucola ja kuivaa se. Puolita kirsikkatomaatit kulhoon ja sekoita joukkoon rucola. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
- Keitä perunagnoccheja ja parsoja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta ja nouki parsat erikseen leikkuulaudalle ja leikkaa parsat noin 3 osaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voita tai öljyä. Paista gnoccheihin kaunis väri kuumalla pannulla. Lisää paloitellut parsat, valkosipuli sekä kevätsipuli joukkoon ja jatka paistamista 1 minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja sitruunan mehulla. Viimeistele paistos parmesanraasteella ja tarkista maku.
- Tarjoa parsa-gnocchit salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo