- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja pilko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Mausta kermaviili sokerilla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja sitruunan mehulla.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja pilko kurkku sekaan. Mausta öljyllä ja mustapippurilla.
- Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle lohipalat nahkapuoli alaspäin ja paista noin 5 minuuttia. Käännä kalat ja jatka paistamista vielä noin 2-3 minuuttia. Ota paistetut kalat sivuun pannulta ja viimeistele sitruunan mehulla.
- Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita perunoihin voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoile kirjolohet murskattujen perunoiden, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Laktoositon - Gluteeniton
Pannulla paistettua kirjolohta, perunoita & kermaviilikastiketta (L,G)
Pannulla paistettu kirjolohi on yksi Ruokaboksin suosituimmista ruoista. Tässä reseptissä kirjolohi saa seurakseen kermaviilikastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo