1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi tai raasta porkkanat. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  2. Suikaloi pekoni.
  3. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää pekonit, sipulit, chili ja porkkanat kattilaan. Paista käännellen noin 4-5 minuutin ajan.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, (savu)paprikajauheella ja valkoviinietikalla.
  5. Kaada tomaattimurska ja ruokakerma kattilaan. Mittaa ohjeen vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta joukkoon.
  6. Keitä noin 10-12 minuuttia välillä varovasti sekoitellen, kunnes pasta on sopivan kypsää.
  7. Viimeistele pekonipasta kirsikkatomaateilla ja parmesanjuustolla.
  8. Tarjoile herkullinen one pot pekonipasta heti.
Vinkki! Voit lisätä kirsikkatomaatit kattilaan samaan aikaan kuin ruokakerman ja tomaattimurskan. Näin tomaatit muhivat pehmeiksi pastan kypsyessä.