1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Harjaa perunat puhtaaksi ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Kuori ja viipaloi sipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet perunoiden sekaan. Puolita fenkoli ja poista siitä kova kanta. Suikaloi fenkoli sitten uunivuokaan.
  3. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella sekä paprikajauheella. Paahda kasviksia kuumassa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Riko sillä välin kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää munien joukkoon vesi sekä suola.
  5. Ota paahtuneet kasvikset uunista ja laske uunin lämpötila 200 asteeseen. Lisää munaseos paahtuneiden kasvisten päälle ja sekoita kevyesti. Murustele vuohenjuusto pinnalle.
  6. Kypsennä munakasta 200 asteisessa uunissa noin 30-35 minuuttia, tai kunnes munamassa on kypsynyt.
  7. Valmista sillä aikaa salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Kuutioi sekaan kurkku. Mausta salaatti suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla sekä oliiviöljyllä.
  8. Tarjoile peruna-vuohenjuustomunakas raikkaan salaatin kera.