1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi uunivuokaan. Kuori ja viipaloi sipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet perunoiden sekaan. Puolita fenkoli pitkittäin ja huuhtele se. Poista kova kanta. Suikaloi fenkoli sitten uunivuokaan.
  3. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella sekä paprikajauheella.
  4. Nosta uuniin ja paahda uunissa noin 15 minuuttia.
  5. Riko sillä välin kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää munien joukkoon vesi sekä suola.
  6. Ota paahtuneet kasvikset uunista ja laske uunin lämpötila 200 asteeseen. Kaada munaseos paahtuneiden kasvisten päälle ja sekoita kevyesti. Murustele vuohenjuusto pinnalle.
  7. Kypsennä munakasta noin 30-35 minuuttia, tai kunnes perunat ja kananmunat ovat kypsiä.
  8. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja kuutioi sekaan kurkku. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla sekä öljyllä.
  9. Viimeistele frittatta basilikan lehdillä.
  10. Tarjoile espanjalainen peruna-vuohenjuustofrittata salaatin kera.