1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa laakea uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Riko kananmunat isoon kulhoon. Sekoita maito kananmunien sekaan, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi kulhoon. Mausta munakasmassa suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita joukkoon juustoraaste.
  3. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele rucolat kylmällä vedellä siivilässä ja valuta hyvin. Suikaloi kinkku.
  4. Lisää uunivuokaan kirsikkatomaatit, puolet rucolasta ja kinkut. Kaada munakasmassa uunivuokaan täytteiden päälle. 
  5. Nosta uuniin ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
  6. Kumoa loput rucolasta kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, öljyllä ja valkoviinietikalla. 
  7. Tarjoa frittata rucolan kanssa. 
  Vinkki! Ottakaa pienimmät kokit mukaan munakkaan valmistamiseen. Isommat voivat hoitaa kinkun ja kirsikkatomaattien leikkaamisen. Pienimmät voivat olla munakasmassan sekoittajina.