1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja raasta inkivääri sekä puolita kirsikkatomaatit.
  2. Pyörittele jauhelihamassasta pieniä pyöryköitä kevyesti öljytyillä käsillä.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja ruskista pyörykät kuumalla pannulla.
  5. Lisää ruskistettujen pyöryköiden joukkoon valkosipuli, inkivääri ja parsakaalit.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja juustokuminalla. Lisää joukkoon kookosmaito ja huuhtaise tölkki vedellä sekä pyöräytä mukaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 6-8 minuuttia.
  7. Lisää kypsien pyöryköiden joukkoon kirsikkatomaatit ja purista limen mehu. Tarkista maku.
  8. Tarjoa possupyörykät kookos-kasvisliemen ja keitetyn jasminriisin kanssa.