1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja viipaloi punasipuli sekä valkosipulinkynnet.
  2. Huuhtele lehtikaali, leikkaa kova lehtiruoti pois ja suikaloi lehdet.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää voi ja öljy pannulle.
  5. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne. Voit ruskistaa makkarat kahdessa erässä.
  6. Kun makkarat ovat ruskistuneet lisää pannulle sipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista hetki.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja sinapilla.
  8. Lisää pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja kaada vesi myös pannulle. Kuumenna kastike ja hauduta noin 5 minuuttia.
  9. Lisää kypsä valutettu pasta pannulle makkarakastikkeen joukkoon ja purista lopuksi sekaan limen mehua.
  10. Tarkista maku ja tarjoa heti.