1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä. 
  2. Mittaa soijakastike, vesi, valkoviinietikka ja sokeri pieneen kattilaan. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja pala inkivääriä sekaan. Kiehauta nopeasti ja siirrä sivuun liedeltä.
  3. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa uunivuokaan. Kuori ja viipaloi porkkanat sekaan. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja siirrä kasvikset vuoan toiseen reunaan.
  4. Nosta lohi nahkapuoli alaspäin uunivuoan toiseen reunaan. Lusikoi teriyakikastiketta lohen pintaan. Kaada loppu teriyakikastike kasvisten päälle. 
  5. Nosta vuoka uuniin ja paahda noin 20 minuuttia, kunnes lohi on sopivan kypsää.
  6. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Tarjoa teriyakilohi paahdettujen kasvisten ja riisin kanssa.