1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kumoa jauheliha kulhoon. Raasta joukkoon inkivääri ja lisää soijakastike, kananmuna sekä korppujauhot. Sekoita massa kunnolla tasaiseksi.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi sipuli, suikaloi paprika ja sekä huuhdeltu paksoi. Suikaloi myös kevätsipuli ja chili ohuiksi renkaiksi.
  3. Muotoile jauhelihamassasta pieniä pyöryköitä. Kuumenna paistinpannu ja paista pyöryköihin kaunis väri tilkassa öljyä. Siirrä pyörykät pannulta sivuun odottamaan. 
  4. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää tilkka öljyä. Lisää pannulle sipulit, paprikasuikaleet ja currytahna. Paistele sekoitellen muutama minuutti. Mausta ripauksella sokeria.
  5. Lisää kasvisten joukkoon kookosmaito ja huuhtaise tölkki vedellä. Kuumenna seos kiehuvaksi ja lisää pyörykät sekä paksoisuikaleet joukkoon. Hauduta matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes pyörykät ovat kypsiä. 
  6. Viimeistele curry kevätsipulilla, chilillä ja purista limen mehu. Tarkista maku ja tarjoa riisin kanssa.
Vinkki! Peitä ylijäänyt currytahna ohuella kerroksella öljyä, niin se säilyy paremmin jääkaapissa.