1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja suikaloi paprika sekä puolikas chili.
  2. Painele tofua voimakkaasti talouspaperin välissä. Kuutioi se.
  3. Valmista omena-kurkkusalaatti. Pese ja viipaloi kurkku sekä omenat kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku korianteria. Mausta suolalla, sokerilla, öljyllä ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja tofut. Ruskista tofupalat molemmin puolin.
  6. Lisää tofupalojen joukkoon valkosipuli, paprika ja chili. Paista muutama minuutti sekoitellen.
  7. Lisää sitten pannulle kookosmaito ja sataykastike. Huuhtaise sataykastike purkki vedellä ja lisää vesi pannulle mukaan.
  8. Mausta soijakastikkeella, juustokuminalla, sokerilla ja puolikkaan sitruunan mehulla.
  9. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti. Tarkista maku.
  10. Keitä sillä aikaa nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit ja sekoita niihin tilkka öljyä.
  11. Tarjoa satay-tofupalat nuudeleiden ja omena-kurkkusalaatin kanssa.