- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat sekä keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi.
- Kuori ja raasta porkkanat sekä palsternakka.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista 3-4 minuuttia.
- Lisää sitten pannulle sipulit, porkkana- ja palsternakkaraasteet. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja lihafondilla.
- Kumoa pannulle paseerattu tomaatti ja huuhtaise pullo vedellä sekä lisää myös vesi joukkoon. Kuumenna pata kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa salaatti. Huuhdo ja revi salaatti kulhoon. Pese ja lohko kurkku sekaan. Mausta mustapippurilla ja öljyllä.
- Valuta kypsistä perunoista vesi pois. Lisää perunoiden joukkoon voi ja murskaa perunat.
- Hienonna puolikas rasia basilikaa ja viimeistele jauhelihapata sillä.
- Tarjoa tomaattinen jauhelihapata murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo