1. Purista limen mehu pieneen kulhoon. Mittaa sekaan soijakastike, valkoviinietikka ja sokeri. Sekoita hyvin ja jätä kastike maustumaan.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.  
  3. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetyt nuudelit kylmällä vedellä siivilässä. Sekoita nuudeleihin öljy.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle kaaliraaste. Paista käännellen muutaman minuutin ajan. 
  6. Lisää pannulle valkosipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista hetki.
  7. Siirrä kasvikset paistinpannun reunoille tai lautaselle sivuun odottamaan. Riko kananmunat pannun keskelle. Anna munien hyytyä hetki, riko sitten munien rakenne ja sekoita kananmunat kasvisten joukkoon. 
  8. Sekoita pannulle keitetyt nuudelit ja maustekastike. Kuumenna vielä nopeasti samalla sekoitellen.
  9. Rouhi suolapähkinät veitsellä pienemmäksi.
  10. Viimeistele pad thai suolapähkinöillä ja tarjoa heti.