- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja pilko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rosmariinilla, (savu)paprikajauheella ja öljyllä. Nosta uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
- Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta sekaan porkkanat. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita joukkoon puolikas purkki vegaanista majoneesia. Jätä maustumaan.
- Mausta loppu majoneesi (savu)paprikajauheella ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle chorizot ja paista käännellen 4-5 minuuttia.
- Suikaloi puolikas chili.
- Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden kanssa.
- Täytä hodarisämpylät coleslawlla ja nostele päälle chorizot. Viimeistele chilillä.
- Tarjoa vegehodarit paahdettujen perunoiden ja dipin kanssa.
Vegaaninen
Vegehodarit “chorizomakkaralla”, coleslawta & paahdettuja perunoita (V)
Nyt on aika herkutella vegehodareilla, joiden päätähtenä on vegaaninen chorizomakkara. Lisänä raikasta coleslawta ja paahdettuja perunoita.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo