1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja pilko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rosmariinilla, (savu)paprikajauheella ja öljyllä. Nosta uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
  3. Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta sekaan porkkanat. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita joukkoon puolikas purkki vegaanista majoneesia. Jätä maustumaan.
  4. Mausta loppu majoneesi (savu)paprikajauheella ja mustapippurilla.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle chorizot ja paista käännellen 4-5 minuuttia.
  6. Suikaloi puolikas chili.
  7. Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden kanssa.
  8. Täytä hodarisämpylät coleslawlla ja nostele päälle chorizot. Viimeistele chilillä.
  9. Tarjoa vegehodarit paahdettujen perunoiden ja dipin kanssa.