Ruokaboksi laajentaa Jyväskylään nopeutetulla aikataululla

Kotimainen ateriaboksipalvelu Ruokaboksi aloittaa toimitukset Jyväskylään. Kovassa kasvuvauhdissa oleva yritys nopeutti avaamisaikatauluaan alueella johtuen akuutista koronatilanteesta. Ensimmäiset boksit toimitetaan jyväskyläläisiin koteihin jo kahden viikon päästä.

Kun korona pakotti ison osan suomalaisista neljän seinän sisään viime keväänä, oltiin uuden äärellä. 

– Yhtäkkiä edessä oli parin lämpimän aterian valmistaminen koko perheelle päivästä ja viikosta toiseen. Silloin meidän asiakkaat kokivat, että meidän ruokaboksit ovat iso apu arjessa. Nyt kun Jyväskylän koronatilanne paheni nopeasti, haluamme tarjota palvelun siellä, missä sille on eniten tarvetta juuri nyt, Ruokaboksin toimitusjohtaja ja perustaja Juhana Rintala sanoo.

Tilauksia voi alkaa tehdä 4. helmikuuta eteenpäin ja ensimmäiset toimitukset Jyväskylään aloitetaan tilausten aukeamisesta vajaan kahden viikon päästä, 15. helmikuuta.

Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva alan markkinajohtaja on laajentanut puolen vuoden aikana jo Vaasaan, Lahteen, Kouvolaan ja Hämeenlinnaan. Seuraavat avaukset maaliskuulle on jo lukkoon lyöty.  

Ruokaboksi on niin sanottu ateriakassi- tai meal kit -palvelu. Palvelu ratkaisee monen perheen arkisen ongelman mitä tänään syötäisiin ja säästää lisäksi kaupassa käymisen vaivan. Netistä tilattavan ruokaboksin ympärille on suunniteltu valmiit reseptit, ja kaikki tarvittavat raaka-aineet kuljetetaan suoraan tuottajilta kotiovelle. Resepteistä löytyy vaihtoehtoja inspiroivien uusien reseptien kokeiluun, lapsiystävällisiin ruokiin ja kasvisruokia sisältävällä Vegeboksilla voi lisätä perheen kasvisten syöntiä. Palvelu auttaa myös vähentämään hävikkiä, sillä boksien sisältö on suunniteltu fiksusti: raaka-aineita tulee täsmällisesti se määrä, mitä reseptiin tarvitaan.

Maailmalla vastaavat palvelut ovat kiireisten kaupunkilaisten arkipäivää. Ruokaboksin perustajat ja omistus ovat täysin kotimaiset. Vuonna 2017 perustetun yrityksen perustajiin kuuluvat muun muassa toimitusjohtaja Juhana Rintala ja ruokavaikuttaja Vappu Pimiä. Ruokaboksi työllistää tällä hetkellä suoraan 30 henkilöä sekä kasvavan määrän ihmisiä alihankintaketjujen kautta ympäri Suomen.

 

Yhteyshenkilö haastatteluja ja lisätietoja varten:

Juhana Rintala

toimitusjohtaja

puh:  045 226 8320

sähköposti: juhana.rintala@ruokaboksi.fi

 

Uutiset aiheesta:

Keskisuomalainen

Keskisuomalainen