Ruokaboksin tarjoama arjen helppous kasvattaa suosiotaan – Vappu Pimiä vastaa 5 eniten kysyttyyn kysymykseen

“Mikä se on tämä Ruokaboksijuttu, mistä monet ovat puhuneet? Kannattaisko tuota kokeilla?”

 

Ruokaboksi on ihmisten arkea helpottava kotiruokapalvelu, joka toimittaa asiakkaille valmiiksi mietityt raaka-aineet resepteineen kotiovelle. Yhtiön toimitusjohtaja, Juhana Rintala kertoo palvelun olevan mukavassa kasvussa ja syitä kasvulle on hänen mukaansa useita:

– Olemme onnistuneet pitämään vanhat asiakkaamme tyytyväisinä ja saaneet heidät käyttämään palvelua säännölliseti. Lisäksi Vappu Pimiän reseptitiimi on saanut valikoitua ja suunniteltua erittäin hyviä ja helposti valmistettavia reseptejä, jotka sopivat monentasoiselle kotikokille.

 

Palvelu on herättänyt paljon mielenkiintoa yleisössä. Vappu Pimiä kertoo, millaisia asioita asiakkaat kyselevät häneltä Ruokaboksiin liittyen eniten:

  1. Mitä hyötyä minulle on Ruokaboksista?

Asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun saavat helpotusta arkeen esim. työpäivän ja päiväkotipäivän jälkeiselle ajalle. Nälkäiset lapset haluavat ruokaa nopeasti. Harvalla on liikaa vapaa-aikaa ja tätä vapautuu palvelun myötä: Ei tarvitse miettiä, että mitä tänään syödään, eikä jonottaa kaupoissa kiukuttelevien lasten kanssa.

  1. Mitä, jos haluan aluksi vain kokeilla Ruokaboksia?

Kokeileminen onnistuu helposti, koska meillä ei tarvitse sitoutua viikottaisiin toimituksiin. Jokainen asiakas saa itse valita, millä viikolla haluaa ottaa ruokatoimituksen kotiinsa ja millä viikolla ei. Suurin osa kokeilijoista jää asiakkaaksemme, koska asiakkuus ei itsessään maksa mitään, eikä määrittele mitään minimitilausmääriä. Toimitusmäärät vaihtelevat tietenkin eri perheiden tarpeiden mukaan.

  1. Tuleeko Ruokaboksi minulle kalliimmaksi kuin jos kävisin kaupassa?

Meillä ruokamenot ovat jopa pienentyneet Ruokaboksin myötä ja samaa olen kuullut useilta asiakkailtamme. Säästöä saa siitä, että raaka-ainemäärät mitoitetaan varta vasten reseptejä varten, jolloin hävikkiä ei synny. Myös kaikki kauppareissujen heräteostokset jäävät pois. Harva asiakas ostaa Ruokaboksia kuitenkaan säästösyistä vaan he pitävät tätä kivana juttuna tai haluavat arkeen helpotusta.

  1. Mistä raaka-aineet tulevat teille?

Olemme valinneet toimittajiksemme valtakunnan arvostetuimpia brändejä kuten esim. Valio, Tamminen, Arvo Kokkonen, Wotkin´s ja Satotukku.

Haluamme toimittaa kaikki ruoat asiakkaille mahdollisimman tuoreena. Oikaisemme jakelun välikäsistä aina kauppojen hyllyt ja ostamme raaka-aineet aina ensisijaisesti suoraan tuottajilta ja toissijaisesti tukuista. Näin vähintään 1 tai 2 välihyllytystä jää pois toimitusketjustamme.

  1. Miten Ruokaboksia on helpointa kokeilla?

Menet vain osoitteeseen ruokaboksi.fi. Valitset sieltä itsellesi sopivan boksin ja paina tilaa.

Näin saat 1) ensimmäisen boksisi 2) ruokaboksin asiakastunnukset ja 3) oikeuden hallita itse mahdollisia uusia Ruokaboksitoimituksiasi. Voit kokeilla boksivaihtoehdoistamme Lapsiperheiden suosikkia, Muksuboksia, klassikko Ruokaboksia tai kasvisruokaa painottavien Vegeboksia.

 

Kokeilu ei siis sido mihinkään, joten kannattaa lähteä tutustumaan ja kokeilla tätä meidän ruokakauppaa ja kevyempää arkea!

  • Ja jos jollakin tulee lisää kysymyksiä palvelusta niin Ruokaboksin nettisivuilta löytyy asiakaspalvelu ja chatti. Vastailemme mielellään kysymyksiinne, Vappu lisää.