Suomen suosituin ateriaboksipalvelu Ruokaboksi laajenee Kouvolaan

20.1.2021

Suomen suosituin ateriaboksipalvelu Ruokaboksi tulee Kouvolaan

Ruokaboksin ateriaboksipalvelu auttaa ratkaisemaan monta arjen haastetta: se säästää vaivan ruokailujen suunnittelussa ja ruokakaupassa käynnissä sekä auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Ensimmäiset tilaukset on mahdollista tehdä Kouvolassa torstaina 21.1.2021 ja ensimmäinen toimituspäivä kouvolalaisiin koteihin on 1. helmikuuta. 

Ruokaboksi on viimeisen vuoden aikana vakiintunut osaksi monien suomalaisten kaupunkilaisten arkea ja laajenee nyt uusiin kaupunkeihin. 

– Kouvola on kiinnostava alue, joka on osoittanut uudistumiskykyä viime vuosina, kun alueella on toteutettu monia isoja muutoksia. Siksi uskomme, että kouvolalaisilla on myös intoa lähteä kokeilemaan myös tällaista uutta palvelua, joka on helpottanut perheiden arkea ympäri maailmaa, sanoo Ruokaboksin toimitusjohtaja Juhana Rintala.

Kouvolan kanssa samaan aikaan aukeavat Lahti ja Hämeenlinna. 

Ruokaboksi on niin sanottu ateriakassi- tai meal kit -palvelu. Palvelu ratkaisee monen perheen arkisen ongelman mitä tänään syötäisiin ja säästää lisäksi kaupassa käymisen vaivan. Netistä tilattavan ruokaboksin ympärille on suunniteltu valmiit reseptit, ja kaikki tarvittavat raaka-aineet kuljetetaan suoraan tuottajilta kotiovelle. Resepteistä löytyy vaihtoehtoja inspiroivien uusien reseptien kokeiluun, lapsiystävällisiin ruokiin ja kasvisruokia sisältävällä Vegeboksilla voi vaikka lisätä perheen kasvisten syöntiä. Palvelu voi auttaa myös vähentämään hävikkiä, sillä boksien sisältö on suunniteltu fiksusti: raaka-aineita tulee täsmällisesti se määrä, mitä reseptiin tarvitaan.

Maailmalla vastaavat palvelut ovat kiireisten kaupunkilaisten arkipäivää. Ruokaboksin perustajat ja omistus ovat täysin kotimaiset. Vuonna 2017 perustetun yrityksen perustajiin kuuluvat muun muassa toimitusjohtaja Juhana Rintala ja ruokavaikuttaja Vappu Pimiä. Ruokaboksi työllistää tällä hetkellä suoraan 25 henkilöä sekä kasvavan määrän ihmisiä alihankintaketjujen kautta ympäri Suomen.

Yhteyshenkilö haastatteluja ja lisätietoja varten:

Juhana Rintala

toimitusjohtaja

puh:  045 226 8320

sähköposti: juhana.rintala@ruokaboksi.fi

20.1.2021

Näin Ruokaboksi toimii 

Ruokaboksi on ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Suunnittelemme reseptit puolestasi ja kannamme raaka-aineet ja ohjeet kotiovellesi valitseminasi viikkoina. Kotiinkuljetus on ilmainen ja maksat vain tilaamistasi bokseista, palveluun ei sisälly muita kuluja. 

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arkiviikon kiireitä. Ruokaboksi toimittaa illallisruoat valmiiksi mitoitettuna ja kotiin kuljetettuna raaka-aineineen ja resepteineen. 

Ruokaboksien toimitukset ovat aina maanantai-iltaisin 15:00 – 22:00 välisenä aikana. Tarkennamme toimitusajan asiakkaillemme tekstiviestitse edeltävänä perjantaina ja saat linkin, jonka avulla pääset seuraamaan kuljetusta reaaliajassa.

Asiakkaana saat itse valita, millä viikolla palvelua haluat käyttää. Jokainen asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakastunnukset, joilla voi hallita toimituksia jatkossa omasta toimituskalenterista.

Toimitukset voi merkitä toimituskalenterissa tulevaksi silloin kun haluaa ja ne voi merkitä myös tauolle haluamiltaan viikoilta, vaikkapa lomareissun ajaksi. Toimituskalenteri toimii “opt-out” periaatteella, eli boksi toimitetaan joka viikko ellei asiakas toisin halua. Asiakkuuden voi tietenkin katkaista milloin vain.

Näet reseptit ennakkoon ja voit valita kullekin viikolle juuri teille sopivan boksin. 

Bokseja voit vaihdella vaikka viikottain. Boksivalikoimaan kuuluu Ruokaboksi Original, Muksuboksi sekä Vegeboksi. Original on suunniteltu kotikokeille, jotka kaipaavaat uusia reseptejä ja inspiraatiota ruoanlaittoon. Muksuboksiin olemme koonneet lapsille maistuvia helppoja reseptejä ja arjen klassikoita. Vegeboksista löytyy maukkaita kasvisreseptejä, joista osa on täysin vegaanisia ja osassa käytetään myös maitotuotteita sekä kananmunia.

Sisältöön kuuluu aina arkiviikon iltaruokien (valintasi mukaan 3 tai 4 ruokaa) reseptit sekä niihin kuuluvat pääraaka-aineet valmiiksi mitoitettuna. Yleisimmät perusmausteet eivät tule boksin mukana. Listaamme reseptivihkoomme viikottain nämä omasta kaapista tarvittavat mausteet.

Tilaamme boksin raaka-aineet aina mahdollisuuksien mukaan suoraan tuottajalta ja pyrimme valitsemaan kotimaiseen ja vastuullisesti tuotetun vaihtoehdon. Suunnittelemme reseptit niin, että satokauden kasviksia hyödynnetään mahdollisimman paljon.

 

Uutisointi aiheesta:

 

Kouvolan Sanomat (22.1.2021)

Uusi ateriapalvelu aloittaa Kouvolassa – Ruokaboksi tuo kotiovelle ateriakassin, jossa on raaka-aineet ja reseptit valmiina

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/talous/5709defc-e0dd-41e1-bd7a-2263cdf24f95