Reseptit

Viikko 15 (6.4-12.4)

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Mausteinen tomaattinen munakoisopata & uunissa paahdettuja perunoita

Kasviksista syntyy ruokaisa pataruoka, jonka seuraksi paahdetaan perunoita uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät kinkku-juustoleivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin mainio tomaattikeittoresepti. Keiton kanssa tarjoillaan mahtavan makuisia sinappisia kinkku-juustoleipiä.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Helppo jauheliha-stroganoff & murskattua perunaa

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4)

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut lohkoperunat täydentävät aterian.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle