Reseptit viikolla 15

Kermainen ja nopea savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti. Annokset viimeistelee raikas kurkku-omenasalaatti.

Mausteinen linssidahl ja basmatiriisi

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Helppo jauheliha-stroganoff & murskattuja perunoita

Tätä kastiketta ei tarvitse haudutella tunteja, mutta herkullinen maku on taattu siitä huolimatta.

Mausteinen kookoksinen kalakeitto

Tässä uusia makuja ja raaka-aineita perinteiseen kalakeittoon.

Pekoniin käärityt broilerin rintafileet ja paahdettuja kasviksia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut kasvikset täydentävät aterian.

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät kinkku-juustoleivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin mainio tomaattikeittoresepti. Keiton kanssa tarjoillaan mahtavan makuisia sinappisia kinkku-juustoleipiä.

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Ranskalainen kanapata & keitettyä riisiä

Kanapata ranskalaisittain on maistamisen arvoinen!

Mausteinen tomaattinen munakoisopata & uunissa paahdettuja perunoita

Kasviksista syntyy ruokaisa pataruoka, jonka seuraksi paahdetaan perunoita uunissa.

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.