Reseptit viikolla 15

Intialainen linssi dahl & riisiä (V,G)

Mausteinen linssi dahl on monille tuttu intialaisista ravintoloista. Se valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä.

Paahdettuja kasviksia, fetajuustoa & mausteista tomaattikastiketta (L,G)

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaiksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja mausteinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne voi paahtaa kuorineen.

Maukas jauhelihastroganoff, smetanaa & maustekurkkuja (L)

Tätä kastiketta ei tarvitse haudutella tunteja, mutta herkullinen maku on taattu siitä huolimatta. Stroganoff tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa ja smetanan kanssa.

Ranskalainen kanapata & riisiä (G,L)

Kermainen kanapata on helppo valmistaa ja se maistuu varmasti kaikille syöjille. Omena tuo pataan kivaa twistiä ja lisäksi keitetään riisiä.

Kermainen ja nopea savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti. Annokset viimeistelee raikas kurkku-omenasalaatti.

Mausteinen kookoksinen kalakeitto

Tässä uusia makuja ja raaka-aineita perinteiseen kalakeittoon.

Pekoniin käärityt broilerin rintafileet ja paahdettuja kasviksia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut kasvikset täydentävät aterian.

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät kinkku-juustoleivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin mainio tomaattikeittoresepti. Keiton kanssa tarjoillaan mahtavan makuisia sinappisia kinkku-juustoleipiä.

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Mausteinen tomaattinen munakoisopata & uunissa paahdettuja perunoita

Kasviksista syntyy ruokaisa pataruoka, jonka seuraksi paahdetaan perunoita uunissa.

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.