Rapeaksi paistettua kebabia, lohkoperunoita & tomaatti-sipulisalaattia
Kebab paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan mausteisten lohkoperunoiden kanssa. Annokset kruunaa raikas tomaatti-sipulisalaatti ja jogurtti.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlpaprikajauhetta
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Tomaattisalaatti:
- 1 rstomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 rklöljyä
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlsokeria
- 1 tlkuivattua basilikaa
- Kebab:
- 1 rklöljyä
- 1 pktkebablastuja
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- ripaus mustapippuria
- Lisäksi:
- 1 prkturkkilaista jogurttia