Porsaan ulkofileepihvit, juustoista kukkakaaligratiinia & sitruunaista gremolataa
Gremolata on klassinen italialainen yrttikastike, joka sopii mainiosti paistetun possun seuraksi. Lisäkkeeksi tehdään herkullista juustoista kukkakaaligratiinia.
- Gremolata:
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku persiljaa
- 0.5 sitruunan kuori
- 1 sitruunan mehu
- 5 rkloliiviöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- Gratiini:
- 1 rklöljyä vuoan voiteluun
- 2 kukkakaalia
- 2 porkkanaa
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.5 tlpaprikajauhetta
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
- 1 psjuustoraastetta
- Pihvit:
- 1 pktporsaan ulkofileetä
- 1 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 0.5 tlchilijauhetta
- ripaus paprikajauhetta
Lisää samanlaisia reseptejä
Leikkeet ja pihvireseptitVuokaruokaLaktoosittomat reseptitLaatikko- ja vuokaruokareseptitArkiruokareseptitGluteenittomat reseptit