Meksikolainen chili con carne & riisiä
Tästä reseptistä syntyy lempeän mausteinen chili con carne, joka vie makumatkalle Meksikoon. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään täyteläisellä creme fraichella.
- Chili con carne:
- 2 porkkanaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rklöljyä
- 1 pktnaudan jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 3 tljuustokuminaa
- 0.5 tlchilijauhetta
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 1 prkpapusalsaa
- 1 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä
- 1 limen mehu
- Lisäksi:
- 1 psbasmatiriisiä
- 1 prkcreme fraichea