Meheväksi haudutettua Lyonin kanaa & riisiä
Tästä reseptistä valmistuu klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Ruoan esivalmistelut vievät vain hetken ja niiden jälkeen ruoka valmistuu kuin itsestään. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään ranskankermalla.
- Pata:
- 1 rklöljyä vuoan voiteluun
- 0,5 kg porkkanoita
- 3 valkosipulinkynsi
- 1 pktbroilerin paistileikkeitä
- 1 rklöljyä
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- Mausteliemi:
- 6 dlvettä
- 5 rkl tomaattipyreetä
- 1 kanafondi
- 3-4 rkl puna- tai valkoviinietikkaa
- 4 laakerinlehteä
- Riisi:
- 1 psbasmatiriisiä
- Lisäksi:
- 1 prkcreme fraichea
Lisää samanlaisia reseptejä
VuokaruokaPatareseptitLaktoosittomat reseptitLaatikko- ja vuokaruokareseptitUuniruokareseptitArkiruokareseptit