Juustolla gratinoitu jauhelihavuoka & rucolaa
Jauhelihavuoka valmistuu kätevästi. Perunoiden kypsyessä uunissa valmistetaan maukas jauhelihakastike. Lopuksi nämä yhdistetään ja ruoka kuorrutetaan juustolla.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Kastike:
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 1 chili
- 1 rklöljyä
- 1 pktnaudan jauhelihaa
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlkuivattua basilikaa
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 plpaseerattua tomaattia + 1-2 dl vettä
- 1 psjuustoraastetta
- Rucola:
- 1 rsrucolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlvalkoviinietikkaa
- 1 tlöljyä
Lisää samanlaisia reseptejä
Laktoosittomat reseptitLaatikko- ja vuokaruokareseptitUuniruokareseptitArkiruokareseptitGluteenittomat reseptit