Mausteista karamellipossua, riisiä & marinoituja appelsiineja
Sous vide possusta valmistettu karamellipossu vie kielen mennessään. Herkullinen karamelliglaseeraus tekee tästä ruoasta vastustamattoman hyvää. Lisäksi valmistetaan marinoituja appelsiineja.
- Riisi:
- 1 psjasmiiniriisiä
- Appelsiini:
- 3 appelsiinia
- 1 punasipuli
- 1 rklöljyä
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlsokeria
- Karamellipossu:
- 1 pktsous vide possua
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- 0.5 rklöljyä
- 4 rkl(ruoko)sokeria
- 4 rklsoijakastiketta
- 1 dlvettä
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- ripaus kanelia