
Uunissa gratinoitu Palermon kanapasta & porkkanatikkuja
Palermon kanapasta on klassikkojen klassikko. Kanasta valmistetaan herkullinen kastike. Kastike ja pasta hautuu uunissa ja kokonaisuuden viimeistelee juustoraaste. Lisäksi tarjoillaan raikkaita porkkanatikkuja.
- Pasta:
- 1 rklöljyä
- n. 8 dl vettä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rklöljyä
- 1 pktbroilerin fileesuikaleita
- 1.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlcurryjauhetta
- 1 tlkuivattua rakuunaa
- ripaus kurkumaa
- 1.5 rklvehnäjauhoja
- 1 prkruokakermaa + 2 dl vettä
- n. 400 g pastaa
- 1 psjuustoraastetta
- Kasvistikut:
- 2 porkkana
- 1 kurkku