Uunissa haudutettua rosmariinikanaa & perunamurskaa
Tässä reseptissä uuniin ”unohdettu” kana maistuu taivaallisen hyvälle. Lisäkkeeksi valmistetaan perunamurskaa rucolan kera.
- Kana:
- 0.5 rklöljyä vuoan voiteluun
- 1 pktbroilerin paistileikkeitä
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 rosmariinin oksaa
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 sitruuna
- 1 parsakaali
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 rklöljyä
- 3 rklvoita
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 0.5 tlsuolaa
- 1 rsrucolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.5 rkl(dijon)sinappia
- 3 rklkanan paistolientä