
Loading...
- Pasta:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 rspinaattia
- 1 rklöljyä
- 1 pktsalsiccia-makkaraa
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
- Lisäksi:
- n. 400 g pastaa
- 1 rklöljyä
Tarjoile kastike ja pasta erikseen.
- 1Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- 2Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- 3Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
- 4Kuumenna paistinpannu ja öljy. Revi makkarasta pieniä palleroita pannulle. Paista käännellen noin 4-5 minuuttia.
- 5Lisää sipulit ja kirsikkatomaatit pannulle. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, fenkolinsiemenillä ja valkoviinietikalla.
- 6Kaada ruokakerma pannulle, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti.
- 7Sekoita keitetty pasta ja pinaatit kastikkeeseen. Kuumenna nopeasti.
- 8Tarjoa kermainen salsiccia-makkarapasta heti.
Lisää samanlaisia reseptejä
.


















