Uunissa paahdetut gochujang-koivet & perunoita sekä jogurttikastiketta
Gochujang-tahna on korealainen tulinen chilimaustetahna. Tässä reseptissä sillä glaseerataan broilerinkoivet. Lisäksi paahdetaan perunoita ja valmistetaan raikasta jogurttikastiketta.
- Koivet:
- 1 pktbroilerinkoipia
- 30 g gochujang-tahnaa
- 3 rklsoijakastiketta
- 1 rklhunajaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 rklöljyä
- Kastike:
- 1 prkkreikkalaista jogurttia
- 1 limen kuori + mehu
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 0.5 psruohosipulia
- Marinoidut kirsikkatomaatit:
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 0.5 psruohosipulia
- 0.5 rklöljyä
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsokeria
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria