Ruokaboksi

Pannulla paistetut jauhelihapihvit sinappi-kermakastikkeella & keitetyt perunat

Tästä ei arkiruoka enää parane. Jauhelihapihvien kanssa tarjoillaan sinappista kermakastiketta, keitettyjä perunoita ja salaattia.

Clock Icon40 min

Perunat:
1 kg perunoita
0.5 tlsuolaa
Salaatti:
1 ruukku salaattia
2 appelsiinia
1 rklöljyä
0.5 rklvalkoviinietikkaa
ripaus mustapippuria
Pihvit:
0.5 rklöljyä
1 pktnaudan jauhelihataikinaa
Pippurikastike:
1 prkruokakermaa + 1-2 dl vettä
0.5 tlmustapippuria
2 rkl(dijon)sinappia
2 rklsoijakastiketta

Lisää samanlaisia reseptejä

Täydellinen arkiruoka – Pannulla paistetut jauhelihapihvit sinappi-kermakastikkeella

Pannulla paistetut jauhelihapihvit sinappi-kermakastikkeella ja keitetyt perunat ovat todellinen arjen pelastus. Tämä klassinen suomalainen ruoka yhdistää herkulliset jauhelihapihvit ja täyteläisen sinappi-kermakastikkeen, ja se tarjoillaan keitettyjen perunoiden ja raikkaan appelsiinisalaatin kanssa. Se sopii mainiosti niin kiireiseen arkipäivään kuin viikonlopun rentoon illalliseen.

Mikä tekee Pannulla paistetuista jauhelihapihveistä erityisiä?

Tässä reseptissä korostuvat jauhelihapihvien mehevyys ja sinappi-kermakastikkeen täyteläinen maku. Dijon-sinappi tuo kastikkeeseen hienostuneen mausteisuuden, joka täydentää pihvien mehevyyttä. Annoksen ravintoarvot tekevät siitä myös ruokavalioystävällisen vaihtoehdon – se on laktoositon ja gluteeniton sekä sisältää reilusti proteiinia ja terveellisiä hiilihydraatteja. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ravitsevaan ja tasapainoiseen ruokailuun.

Helppoja valmistusvinkkejä onnistumiseen

Valmistus on helppoa ja nopeaa. Voit esivalmistella perunat kuorimalla ja lohkomalla ne etukäteen. Jos haluat vaihtelua, perunat voi myös murskata ja sekoittaa voin kanssa sileäksi muusiksi. Jauhelihapihvien muotoilu onnistuu parhaiten öljytyin käsin, ja niiden paistaminen kahdessa erässä takaa tasaisen kypsyyden. Kastike viimeistellään ruokakermalla, ja se saa makua soijakastikkeesta ja dijon-sinapista.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluehdotukset

Tämä ateria maistuu parhaalta, kun se tarjoillaan kuumana suoraan pannulta. Keitetyt perunat ja raikas appelsiinisalaatti luovat täydellisen makuyhdistelmän pihvien ja kastikkeen kanssa. Salaattiin voit lisätä myös pähkinöitä tai siemeniä tuomaan lisää tekstuuria. Juomaksi sopii hyvin raikas kivennäisvesi tai lasillinen sitruunavettä.

Helppo ja maukas valinta arkeen

Pannulla paistetut jauhelihapihvit sinappi-kermakastikkeella ovat täydellinen valinta arkeen. Ne ovat nopeita valmistaa, maukkaita ja ravitsevia. Kokeile tätä reseptiä, kun haluat tarjota perheellesi herkullisen ja tasapainoisen aterian ilman suurta vaivannäköä. Tämä ruoka tuo varmasti iloa ja makuelämyksiä ruokapöytään.

Pannulla paistetut jauhelihapihvit sinappi-kermakastikkeella -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.