Reseptit viikolla 51

Rapeat falafelit paahdetuilla sesongin kasviksilla & yrttijogurttia (G,L)

Falafelpyörykät tarjoillaan uunissa paahdettujen kasvisten ja maukkaan jogurttikastikkeen kanssa.

Värikäs kirjolohi-kasvispannu ja raikasta salaattia (G,L)

Lohi ja kasvikset uunivuokaan, mausteet kyytiin ja hetkeksi uuniin - yhtäkkiä ruoka on valmista.

Kermainen ja nopea savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti. Annokset viimeistelee raikas kurkku-omenasalaatti.

Helppo jauheliha-stroganoff & murskattuja perunoita

Tätä kastiketta ei tarvitse haudutella tunteja, mutta herkullinen maku on taattu siitä huolimatta.

Mausteinen bataattikeitto ja paistettuja parsakaaleja

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkiväärillä ja curryllä maustettu keitto tarjoillaan paistettujen parsakaalien kanssa.

Herkullinen yhden kattilan jauhelihapasta

Yhdessä isossa kattilassa syntyvä herkullinen jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.

Pekoniin käärityt broilerin rintafileet ja paahdettuja kasviksia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut kasvikset täydentävät aterian.

Kermainen broileripata & riisiä

Herkullinen broileriruoka kruunataan riisillä. Annokseen tuo raikkautta appelsiinisalaatti.

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Uunissa paistuva munakas on helppo valmistaa ja vuohenjuusto sopii mukaan täydellisesti.

Vegaaninen sieni-pinaattipasta

Pastalla parempi arki!

Täyteläinen tomaattikeitto ja lämpimät leivät

Yksinkertaisesti hyvää!