Reseptit viikolla 51

Täyteläinen bataattikeitto & paistettuja parsakaaleja (L,G)

Bataattikeitto maustetaan inkiväärillä ja kookosmaito tuo keittoon ihanaa täyteläisyyttä. Lisäksi paistetaan rapeita parsakaaleja.

Maukas jauhelihastroganoff, smetanaa & maustekurkkuja (L)

Tätä kastiketta ei tarvitse haudutella tunteja, mutta herkullinen maku on taattu siitä huolimatta. Stroganoff tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa ja smetanan kanssa.

Espanjalainen peruna-vuohenjuustofrittata uunissa & salaattia (G)

Espanjassa uunissa valmistuvat munakkaat ovat todella suosittu arkiruoka. Voiko helpompaa ruuanlaittoa olla, esivalmistelujen jälkeen uuni hoitaa loput ja lopputulos on herkullinen.

Värikäs kirjolohi-kasvispannu, minttukastiketta & salaattia (G,L)

Lohi ja kasvikset uunivuokaan, mausteet kyytiin ja uuniin hautumaan. Lohen kaveriksi valmistetaan minttujogurttia ja salaattia.

Rapeat falafelit paahdetuilla sesongin kasviksilla & yrttijogurttia (G,L)

Falafelpyörykät tarjoillaan uunissa paahdettujen kasvisten ja maukkaan jogurttikastikkeen kanssa.

Herkullinen yhden kattilan jauhelihapasta (L)

Yhdessä isossa kattilassa syntyvä herkullinen jauhelihapasta on arjen helpottaja parhaimmillaan.

Kermainen ja nopea savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti. Annokset viimeistelee raikas kurkku-omenasalaatti.

Pekoniin käärityt broilerin rintafileet ja paahdettuja kasviksia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut kasvikset täydentävät aterian.

Kermainen broileripata & riisiä

Herkullinen broileriruoka kruunataan riisillä. Annokseen tuo raikkautta appelsiinisalaatti.

Vegaaninen sieni-pinaattipasta

Pastalla parempi arki!

Täyteläinen tomaattikeitto ja lämpimät leivät

Yksinkertaisesti hyvää!