Reseptit viikolla 36

Rapeat salaattitacot paistetulla tofulla, chilimajoneesilla & riisillä (V,G)

Rapeat salaatinlehdet toimivat tacojen pohjina. Täytteeksi mausteista tofua, riisiä, marinoituja kurkkuja ja chilimajoneesia.

Välimeren vegemakkarapata & murskattuja perunoita

Vegemakkaroista syntyy herkullinen pataruoka, jonka seuraksi valmistetaan murskattuja perunoita.

Mausteinen kikherne-kasviscurry & kvinoaa

Ruokaisa ja mausteinen kikherne-kasviscurry tarjotaan kvinoan kanssa.

Kermainen sienipasta

Kaurakerman ansiosta tämä pasta on vegaaninen.

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Mehevä tuorejuustolla kuorrutettu kirjolohi saa seurakseen herkullista porkkana-perunamuusia.

Täyteläinen kanakeitto kookosmaidolla

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Herkullinen kasvispasta mifu-suikaleilla

Tässäpä maukas kasvispasta mifu suikaleista.

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Ruokaisa savukylki-omenasalaatti & sinappidressing

Tähän salaattiin käytetään sesongissa olevia ihanan raikkaita omenoita. Savukylkiviipaleet paahdetaan rapeaksi ja keitetyt kananmunat tuovat salaattiin ruokaisuutta. Tämä herkullinen salaatti täydentyy sinappisella salaatinkastikkeella.

Paistettua lohta, kesäperunoita ja tomaatti-sipulisalaattia

Tuoreista sadon raaka-aineista syntyy erinomaista ruokaa. Herkullinen tomaatti-sipulisalaatti tuo annokseen lisää makua ja raikkautta!

Ruokaboksi-platteri: Makkaraa, rapeita kanansiipiä ja bulguria

4 aterian boksissa - Tässä loppuviikon herkkuruoka! Samalla pellillä paahtuvat kanansiivet sekä makkarat. Lisukkeena tarjotaan bulguria ja chimichurrikastiketta. Chimichurri on raikas ja mausteinen yrttikastike Etelä-Amerikasta, joka sopii tälle ruoalle mainiosti.