Ruokaboksin reseptit viikolla 19

Larb moo possun jauhelihasta & riisiä (M,G)

Larb moo on thaimaalainen “possusalaatti”. Tässä versiossa siitä valmistetaan ruokaisampi annos kasvisten ja riisin kera. Chilikurkut tuovat ihanaa raikkautta annoksiin.

Äitienpäivän välimerellinen meze-lautanen (L)

Tästä reseptistä valmistat ihanan meze-lautasen, vaikkapa äitienpäivän kunniaksi. Karitsan kebakot tarjoillaan kreikkalaisen salaatin, kastikkeiden ja paahdettujen pitaleipien kanssa.

Ruokaboksin pad thai kananmunilla & kasviksilla (M,G, sis.pähkinää ja kananmunaa)

Pad thai on thaimaalaisten versio meille tutusta pyttipannusta. Tämä ruoka on täynnä makuja ja kasviksia. Kananmunat tuovat ruokaan proteiinia. Ravintorikas lehtikaali täydentää kokonaisuutta.

Omenainen kanapasta pinaatilla & parmesanjuustolla (L)

Raikkaat omenat tuovat hapokkuutta kermaiseen kanapastaan. Pasta kruunataan pinaatilla ja luomu parmesanjuustolla.

One pot pelti Krakovan-makkaralla & marinoitua rucolaa (L,G)

Maukas Krakova-makkara paahtuu uunissa kasvisten kanssa näppärästi samalla pellillä. Annokset viimeistelee kermaviilikastike ja marinoitu rucola.