Vegeboksin reseptit viikolla 19

Paahdetut suippopaprikat fetajuustolla & riisiä (L,G)

Tämä ruoka vie makumatkalle Välimeren rannoille. Makeat suippopaprikat täytetään täyteläisellä fetajuustolla ja paahdetaan uunissa kirsikkatomaattien kanssa. Lisäksi keitetään riisiä.

Vegaaninen nakkikastike, murskattuja perunoita & salaattia (V)

Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja pilko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.  Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Voit myös kuutioida porkkanat pieniksi kuutioiksi.  Viipaloi vegaaniset nakit. Kuumenna korkeareunainen pannu ja öljy. Lisää pannulle nakit. Paista käännellen noin 5 minuuttia. Lisää pannulle sipulit ja porkkanat. Jatka paistamista muutaman minuutin […]

Pitaleivät BBQ-marinoidulla tofulla & rapeaa coleslawta (V)

Tofu maustetaan maukkaaksi soijakastikkeella ja BBQ-kastikkeella. Rapea kaalisalaatti ja maukas gurttikastike viimeistelevät kokonaisuuden.

Tofu Limonello Ruokaboksin tapaan (V)

Klassikkoresepti “Pasta Limonellon” salaisuus on tuore inkivääri ja raikas sitruuna. Tässä reseptissä klassikko valmistetaan tofusta.