“Pizza” frittata palvatulla kinkulla & kirsikkatomaateilla (L,G)
Maukas “pizza frittata”, eli suolainen munakas valmistuu kätevästi palvikinkusta ja kirsikkatomaateista.
Maukas “pizza frittata”, eli suolainen munakas valmistuu kätevästi palvikinkusta ja kirsikkatomaateista.
Ai ai, jokainen rakastaa täytettyjä patonkeja - tässä meidän versio klassisista lihapullasubeista. Itse tehty pico de gallo eli salsa vie nämä subit uudelle tasolle. Lisäksi paahdettuja lohkoperunoita.
Texmex-makkaraperunapelti on tuunattu versio perinteisestä makkaraperunasta. Pelti kruunataan salsakastikkeella ja raikkaalla creme fraichella.
Tämä maukas gnoccipannu valmistuu nopeasti yhdessä paistinpannussa. Jauheliha ja perunagnocchit hautuvat ihanasti tomaattikastikkeessa. Annokset kruunataan luomu parmesanjuustolla.
Tässä reseptissä perinteinen lohikeitto saa uuden ulottuvuuden aromaattisesta fenkolista ja kylmäsavulohesta. Keiton kanssa tarjoillaan Ruokaboksin ruisleipää.
Tämä punertava kanapata tuo Espanjan kotiisi. Se on nopea ja helppo valmistaa, mutta on silti täynnä makuja.
Gyros on suosittu kreikkalainen streetfood. Tässä Ruokaboksin versio gyros fries annoksesta. Mausteiset perunat paahdetaan uunissa ja kuorrutetaan erilaisilla täytteillä.
Katkaravuista, perunoista ja kookosmaidosta syntyy täyteläinen keitto. Keitto viimeistellään raikkaalla limellä ja korianterilla.
Tällä kertaa pizzat valmistuvat näppärästi pitaleivistä. Täytteeksi mausteista naudan jauhelihaa ja paprikoita - muuta ei tarvitakaan.
Palermon kanapasta muhii uunissa meheväksi ja se maistuu varmasti kaikille. Kanapasta tarjoillaan porkkanatikkujen kanssa.
Fried rice on yksi suosituimmista aasialaisista ruoista ja tässä Ruokaboksin versio siitä. Tällä reseptillä ruoka valmistuu helposti kotikeittiössä.
Harissa on Pohjois-Afrikkalainen maustetahna, jolla tässä reseptissä maustetaan burgereiden täytteeksi tuleva lohi. Lisäksi paahdetaan lohkoperunoita.
Klassikkojen klassikko resepti on tässä! Persikat tuovat ihanaa makeutta täyteläiseen kastikkeeseen, jossa porsaanpihvit hautuvat mureaksi. Lisäkkeeksi valmistetaan murskattuja perunoita ja salaattia.
Pinaattiletut ovat monen lempiruoka lapsuudesta. Tässä reseptissä letut valmistuvat näppärästi valmiin jauhoseoksen ansiosta. Voit halutessasi valmistaa letut ilman kananmunaa. Pinaattiletut tarjoillaan perinteisesti puolukkahillon ja raejuuston kanssa.
Tässä reseptissä maukas jauhelihakastike ja spagetti sekoitetaan keskenään. Koko komeus kuorrutetaan juustolla ja gratinoidaan uunissa rapeaksi.
Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen valmistuu kuin itsestään - kana paahtuu uunissa maukkaaksi samassa vuossa kasvisten ja riisin kanssa.
Tortillaletuista valmistuu nopeat jauhelihapizzat, jotka täytetään tuoreilla kasviksilla sekä salaatinkastikkeella. Ja eikun ääntä kohti!
Maukas kasvissosekeitto valmistuu kotimaisista juureksista. Keitto tarjoillaan raejuuston ja tuoreen ruisleivän kanssa.
Ratatouille on perinteinen ranskalainen kasvismuhennos. Tässä versiossa sitä täydentää broileri, joka hautuu meheväksi kasvisten joukossa. Lisäksi keitetään perunoita
Pannulla paistettu kirjolohi on yksi Ruokaboksin suosituimmista ruoista. Tässä reseptissä kirjolohi saa seurakseen kermaviilikastikkeen, murskattuja perunoita ja salaattia.
Frittata eli uunimunakas on helppo ja herkullinen arkiruoka. Tässä reseptissä munakkaan päälle lisätään paistettua mausteista jauhelihaa. Tuhtia jauhelihafrittataa tasapainottaa marinoidut kirsikkatomaatit.
Pitaleipäpizzat ovat arjen pelastajia parhaimmillaan - herkullista, helppoa ja nopeaa! Lisäksi raikasta rucolaa.
Herkullinen nakkikastike tarjoillaan tällä kertaa pastan kanssa. Se valmistuu nopeasti ja on maistuva arkiruoka. Lisäksi valmistetaan salaattia.
Itse tehty maustekastike kruunaa ruoan kuin ruoan. Tällä kertaa sillä maustetaan jauhelihawokki ja lopputulos on mainio. Lisäksi nuudeleita.
Kana ja kasvikset valmistuvat kätevästi samalla uunipellillä. Annokset viimeistellään ruohosipulikastikkeella.
Tässä reseptissä kulho täytetään savulohella, marinoidulla kaalilla ja couscousilla. Annokset viimeistellään jogurttikastikkeella ja siemenillä.
Pasta valmistuu maukkaasta bratwurstista ja sinappisesta kastikkeesta. Ruokaisuutta pastaan tuovat pinaatti ja paprika.
Kana hautuu ihanasti appelsiinilla ja inkiväärillä maustetussa soijakastikkeessa. Lisäksi keitetään riisiä. Makumatka Aasiaan voi alkaa!
Jauhelihakeitto maistuu varmasti koko perheelle. Tomaattipyree ja mausteet tekevät tästä keitosta perinteistä versiota paremman. Keittojuurekset voi halutessaan raastaa, jolloin lapset syövät huomaamattaan kasviksia.
Pasta Carbonara on maukas klassikkopasta, josta on monia versioita. Tässä reseptissä täyteläisyyttä pastaan tuo ruokakerma ja kokonaisuuden viimeistelee luomu parmesanjuusto.
Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen helpon sitruunaisen kermakastikkeen, salaattia ja murskattuja perunoita. Aikamoinen juhla-ateria arjen keskellä.
Ruokaboksin Tikka Masala lennättää sinut makumatkalle Intiaan. Lisäksi keitetään riisiä.
Järvikylän kotimainen basilikapesto on tämän pastan salaisuus - peston täyteläisyyttä tasapainottaa raikas sitruuna ja tuore pinaatti.
Jauhelihakastike on kotiruokien ykkösruoka, eikä syyttä. Se on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille. Lisäksi kurkkutikkuja.
Makkarakeitto on arkiruokien klassikko. Keiton kanssa tarjoillaan Ruokaboksin tuoretta ruisleipää.
Pastan kastike valmistuu näppärästi valmiiksi maustetusta possun jauhelihataikinasta tehdyistä lihapullista. Pasta viimeistellään parmesanjuustolla.
Tortillat täytetään naudan jauhelihalla, kasviksilla ja marinoiduilla tomaateilla.
Karitsan hienostunut maku vie burgerit uudelle tasolle. Lisäksi minttukastiketta, kaali-omenaslawta ja paahdettuja perunoita.
Täyteläinen kanakeitto saa makunsa tuhdista sulatejuustosta. Tämä keitto on yksi Ruokaboksin suosituimmista keitoista.
Tästä reseptistä valmistuu arkiruokien klassikko - spydäri. Raaka-aineet pilkotaan uunipellille ja pelti uuniin - hetken päästä ruoka onkin valmista! Annoksiin raikkautta tuovat marinoidut kirsikkatomaatit.
Tämä herkullinen kanakastike valmistuu hetkessä ja sopii kiireiseen arkeen. Lisäksi tarjoillaan riisiä.
Makaronilaatikko ei esittelyjä kaipaa. Tämä taitaa olla kaikkien suosikkiruoka?
Kermainen lohikeitto maistuu aina. Kalakeitto tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.
Maukas nyhtöpossu saa kaverikseen rapean kaalisalaatin ja majoneesia. Hodarien kylkeen valmistetaan vielä mausteisia lohkoperunoita. Ai että, kyllä kelpaa!
One pot pastat ovat helppoja arkiruokia! Ainekset vain yhteen kattilaan, hetken haudutus ja ruoka onkin valmiina. Pastan kaverina syödään kurkkutikkuja.
Tässä reseptissä kana maustetaan aasialaisella maustekastikkeelle. Lisäkkeeksi keitetään nuudeleita. Raikas lime ja tuore korianteri viimeistelevät kokonaisuuden.
Kreikkalainen gyros lautanen vie sinut Välimerelle - tervetuloa mukaan! Herkullinen lautanen sisältää mausteista ylikypsää possua, tsatsikia, marinoituja kasviksia ja paahdettua pitaleipää.
Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta. Tässä reseptissä porkkanaletut saavat seuraksi mummon kurkkuja, raejuustoa ja perunoita.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo