Red curry katkarapukeitto nuudeleilla (M,G,sis. äyriäisiä)
Katkaravuista valmistuu maukas keitto, johon makua tuo valmis currytahna. Lisäksi nuudeleita.
Katkaravuista valmistuu maukas keitto, johon makua tuo valmis currytahna. Lisäksi nuudeleita.
Porsaan fileepihvit hautuvat mureaksi kermaisessa sienikastikkeessa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.
Italian pata on takuuvarma maistuva arkiruoka - kokeile vaikka!
Broilerinkoivet maustetaan BBQ-kastikkeella. Perunat ja koivet paahtuvat kätevästi samalla uunipellillä. Lisäksi valmistetaan kermaviilikastiketta ja salaattia.
Ruokaboksin kermainen kanakastike valmistetaan broilerista hauduttamalla. Lisäksi keitetään ravintorikkaita kotimaisia kauranjyviä, jotka ovat oiva vaihtoehto riisille.
Tässä reseptissä kana maustetaan pestolla ja paahdetaan uunissa kasvisten kanssa.
Helpot lihapullat valmistuvat nopeasti valmiin lihapullataikinan ansiosta. Lihapullat muhivat meheviksi kermakastikkeessa. Lisäksi valmistetaan murskattuja perunoita ja salaattia.
Nam, palvikinkkupasta on ihanan nopea ja herkullinen arkiruoka. Pastan kanssa tarjoillaan salaattia.
Tällä kertaa pizzat valmistuvat helposti tortillapohjista. Pizzojen täytteeksi valmistetaan maukasta tonnikalakastiketta.
Lehtikaali ja kirsikkatomaatit tuovat kivan lisän tähän kanapastaan. Raikas sitruuna ja parmesanjuusto kruunaavat kokonaisuuden.
Jauhelihapizzat valmistetaan tällä kertaa tuoreesta ruisleivästä. Pizzojen täytteeksi valmistetaan nopea bolognesekastike. Pizzat kuorrutetaan juustoraasteella ja gratinoidaan uunissa.
Kylmäsavulohesta valmistuu raikas täyte, joka tarjoillaan keitettyjen perunoiden kanssa. Lisäksi valmistetaan salaattia.
Tämä ruoka valmistuu näppärästi valmiin kastikkeen ansiosta. Kana ja kasvisten lisäkkeeksi keitetään nuudeleita.
Tomaatit ja tuorejuusto paahdetaan uunissa herkullisiksi ja ne yhdistetään pastan kanssa. Nopea ja taatusti maistuva arkiruoka on hetkessä valmis.
Hodarit voi täyttää oman maun mukaan. Täytteeksi valmistetaan coleslawta, marinoitua kurkkua ja paprikamajoneesia. Omasta kaapista voi käyttää ketsuppia ja sinappia hodareiden viimeistelyyn.
Tämä ruoka valmistuu helposti ja nopeasti. Perunagnocchit hautuvat tomaattikastikkeessa ja lihapullat paahtuvat samassa vuoassa.
Kirjolohi maustetaan chili-valkosipulikastikkeella ja paahdetaan uunissa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja valmistetaan raikasta salaattia kurkusta, retiiseistä ja kaalista.
Tämä resepti on saanut vaikutteita amerikkalaisesta chowder-keitosta, jossa liemi suurustetaan vehnäjauhoilla. Tämä tekee keitosta entistä täyteläisemmän.
Lempeästi mausteisessa Palak paneer kastikkeessa haudutetaan halloumijuustoa ja kirsikkatomaatteja. Lisäksi keitetään riisiä.
Porsaan fileepihvit hautuvat mureaksi kermaisessa kastikkeessa. Pihvit tarjoillaan murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Mahtavan maukkaat kalatassut ovat ratkaisu siihen, miten kalansyöntiä saadaan lisättyä. Lisäksi murskattuja perunoita ja tillillä maustettua kermaviilikastiketta.
Kebab paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan mausteisten lohkoperunoiden kanssa. Annokset kruunaa raikas tomaatti-sipulisalaatti ja jogurtti.
Burger-tacot ovat herkkuruoka parhaimmillaan. Tacot täytetään jauhelihalla, cheddar-juustolla ja kasviksilla. Lopputuloksen viimeistelee herkullinen majoneesikastike.
Tässä todellinen arjen pelastaja resepti! Valmiiksi kypsennetty eli sous vide kana haudutetaan kermaisessa kastikkeessa ja ruoka on valmis. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.
Bolognese on arkiruokien klassikko. Lisäkkeeksi keitetään ravitsevaa täysjyväspagettia.
Tämä nopea resepti on lohturuokaa parhaimmillaan. Halloumijuusto, pekoni ja kirsikkatomaatit solmivat täydellisen liiton kermaisessa kastikkeessa.
Tämä resepti on saanut inspiraatiota Burgundin padasta, mutta on nopeampi versio siitä jauhelihan ja hillosipuleiden ansiosta. Pata valmistuu helposti, mutta on silti täynnä makuja.
Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.
Oi, makumatka tiedossa. Paneng Red Curry kanakeitto lennättää sinut kaukomatkalle Aasiaan. Herkullinen mausteseos ja täyteläinen kookosmaito tuovat keittoon mahtavia makuja. Raikas lime viimeistelee kokonaisuuden.
Wrappien broileritäyte maustetaan caesarkastikkeella. Wrapit viimeistellään itse tehdyllä herkullisella pico de gallolla.
Ruokaboksin naudan jauhelihataikinasta valmistetut pihvit tarjoillaan tällä kertaa maukkaiden uunissa paahdettujen juuresten sekä pippurisen kastikkeen kera.
Tonnikalasta valmistetaan herkullinen täyte, jolla hodarit täytetään. Tuoreet kasvikset tuovat raikkautta hodareihin. Paahdetut perunat täydentävät kokonaisuuden.
Karjalanpaisti on suomalainen perinneruoka, joka yleensä vaatii pitkän haudutusajan. Tässä reseptissä paisti valmistetaan valmiiksi kypsennetystä lihasta, eli ruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Karjalanpaisti tarjotaan perinteistä poiketen puolukkahillon kera.
Siskonmakkarasta syntyy pannulla paistaen maukas ja herkullinen pasta. Makkaran kaverina toimii mukavasti ruokaisa lehtikaali ja maukkaat tomaatit.
Kung Po kana on kiinalainen klassikkoruoka. Se valmistuu myös kotikeittiössä ja lopputulos on ylitsepääsemättömän taivaallinen.
Kana maustetaan itse tehdyllä hunajaisella marinadilla ja paahdetaan uunissa bataattien kanssa. Ruoka tarjoillaan salaatin ja kermaviilikastikkeen kera.
Perinteinen jauhelihakastike on arjen pelastaja parhaimmillaan. Vaihtelun vuoksi se kastike tarjoillaan pastan kanssa. Lisäksi salaattia.
Voissa paistetut muikut, perunamurska ja kermaviilikastike ovat mainio yhdistelmä. Raikkautta annoksiin tuo itse tehdyt mummon kurkut.
Tässä reseptissä pitaleipien täytteeksi valmistuu mausteinen täyte broilerin jauhelihasta. Raikkautta tuovat marinoitu valkokaali ja tuoreet kirsikkatomaatit sekä kurkku. Pitaleivät viimeistellään jogurttikastikkeella.
Tämä ruoka tuo Intian kotiisi. Laadukas karitsa-mallaspossun jauheliha sopii mainiosti mausteiseen kormaan. Lisäksi keitetään riisiä.
Broileri hautuu tomaattisessa kastikkeessa uunissa ja se kuorrutetaan mozzarellajuustolla. Ruoka viimeistellään tuoreella persiljalla.
Perinteisessä härkäruukussa naudan paistisuikaleet ja herkkusienet hautuvat kermaisessa kastikkeessa. Lisäksi keitetään perunoita.
Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta. Tällä kertaa porkkanaletut täytetään juustolla, kinkulla, kirsikkatomaateilla ja kurkulla - tai voit itse valita mieleisesi täytteet.
Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään nuudelien ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Ruokaboksin rapeat kananugetit paistuvat uunissa kätevästi perunoiden kanssa samalla pellillä. Nugettien kuorrutus on tämän reseptin salaisuus. Lisäksi valmistetaan jogurttikastiketta nugettien dipiksi.
Bolognese valmistuu näppärästi myös tonnikalasta. Pastan kruunaa luomu parmesanjuusto.
Tortillat ovat monen suosikkiruoka! Tässä reseptissä ne täytetään mausteisella broilerin jauhelihalla ja raikkaalla maissisalsalla.
Tämä aasialainen jauhelihawokki valmistuu hetkessä. Wokkiin tulee jauhelihan lisäksi rapeaa parsakaalia ja se tarjoillaan riisin kanssa.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo