Ruokaboksi

Gluteeniton uunifetapasta paahdetuilla tomaateilla & parsakaalilla

Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaalit paahtuvat uunissa maukkaiksi täyteläisen fetajuuston kanssa. Tämä resepti valmistuu hetkessä ja on taatusti herkullinen.

Clock Icon25 min

Pasta:
1 parsakaali
1 rstomaatteja
1 sipuli
3 valkosipulinkynsi
1 chili
2 rklöljyä kasvisten maustamiseen
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 tlkuivattua basilikaa
2 rklvalkoviinietikkaa
1 pktfetajuustoa
4 rkloliiviöljyä fetajuuston päälle
1.5 tlkuivattua timjamia
n. 400 g gluteenitonta pastaa
1 sitruunan mehu

Lisää samanlaisia reseptejä