Ruokaboksi

Koskenlaskijan kanakeitto

Tämä resepti on Ruokaboksin asiakkaiden ikisuosikki. Naapurin maalaiskanan broilerin jauheliha yhdessä Valion Koskenlaskija-sulatejuuston kanssa on taatusti maistuva yhdistelmä.

Clock Icon35 min

Keitto:
1 kg perunoita
2 porkkanaa
1 rskeittojuureksia
2 valkosipulinkynttä
2 rklöljyä
n. 12-14 dl vettä
1 pslaakerinlehtiä
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tl kuivattua yrttisekoitusta
1 rssulatejuustoa
1 sitruunan mehu
Broileri:
1 rklöljyä
1 pktbroilerin jauhelihaa
ripaus suolaa
2 tl curryjauhetta
1 tl kurkumaa

Lisää samanlaisia reseptejä

Koskenlaskijan kanakeitto – Maukasta ja lämmittävää herkkua

Koskenlaskijan kanakeitto on täydellinen valinta, kun kaipaat lämmittävää ja maukasta keittoa. Tämä rakastettu resepti yhdistää Naapurin maalaiskanan broilerin jauhelihan ja Valion Koskenlaskija-sulatejuuston, luoden herkullisen ja täyteläisen makumaailman. Keitto sopii mainiosti kiireiseen arkeen, sillä se valmistuu noin 35 minuutissa. Tämä keitto on myös erinomainen vaihtoehto laktoosittomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon.

Miksi valita Koskenlaskijan kanakeitto?

Koskenlaskijan kanakeitto on erityinen herkku, joka yhdistää täyteläisen sulatejuuston ja mausteisen broilerin jauhelihan. Valio Koskenlaskija-sulatejuusto antaa keitolle kermaisen rakenteen ja syvän maun. Keiton sisältämät juurekset, kuten porkkanat ja perunat, tuovat mukanaan runsaasti kuitua ja vitamiineja. Tämä keitto on proteiinipitoinen ja täyttävä, mikä tekee siitä loistavan aterian koko perheelle.

Nopeat valmistusvinkit ja muuntelu

Voit nopeuttaa keiton valmistusta kuorimalla ja pilkkomalla juurekset jo edellisenä iltana ja säilyttämällä ne kylmässä vedessä jääkaapissa. Näin keitto valmistuu vieläkin nopeammin kiireisenä päivänä. Koskenlaskijan kanakeittoa voi myös helposti muunnella lisäämällä esimerkiksi pinaattia tai muita vihanneksia oman maun mukaan. Jos haluat tehdä keitosta kasvisversion, voit korvata broilerin jauhelihan esimerkiksi soijarouheella tai Härkiksellä.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluehdotukset

Koskenlaskijan kanakeitto maistuu parhaalta tuoreeltaan, heti valmistuksen jälkeen. Tarjoile keitto lämpimänä yhdessä rapeakuorisen leivän tai tuoreen vihersalaatin kanssa, joka lisää ateriaan raikkautta ja väriä. Juomaksi sopii hyvin raikas vesi tai itse tehty hedelmäinen mehu.

Koskenlaskijan kanakeitto – Täydellinen valinta koko perheelle

Koskenlaskijan kanakeitto on herkullinen ja monipuolinen vaihtoehto, joka sopii arjen nopeisiin aterioihin tai viikonlopun rentoihin illallisiin. Tämä keitto on helppo valmistaa, täynnä makua ja täyttää koko perheen. Kokeile tätä ihastuttavaa keittoa jo tänään ja nauti sen sielua lämmittävästä mausta!

Koskenlaskijan kanakeitto -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.