Pasta Bolognese & parmesanjuustoa
Tällä kertaa perinteinen bolognese saa makua valmiiksi kuorituista keittojuureksista. Bolognesen kanssa tarjoillaan ravitsevaa täysjyväpastaa ja parmesanjuusto kruunaa kokonaisuuden.
- Bolognese:
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 rskeittojuureksia
- 1 rklöljyä
- 1 pktnaudan jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 2 tlkuivattua basilikaa
- 2 tlpaprikajauhetta
- 1 rklpunaviinietikkaa
- 1 prktomaattipyreetä
- 1 tlktomaattimurskaa + 2 dl vettä
- 1 psparmesanjuustoa
- Lisäksi:
- n. 400-500g pastaa
- 1 rklöljyä