Reseptit

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Kermainen kanapasta

Helppo, nopea ja erittäin maukas kanapasta, jonka kruunaa parmesanjuusto.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Pannulla paistettua kirjolohta, murskatut perunat & jogurttikastiketta

Kirjolohi on raaka-aine vailla vertaa. Tässä se saa kaverikseen raikkaan jogurttikastikkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Mausteinen halloumi-kasviscurry, riisi ja omena-kurkkusalaatti

Omena-kurkkusalaatti täydentää mausteisen kasviscurryn loistavasti.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Porsaan ulkofileepihvit & juustoinen kukkakaaligratiini

4 aterian boksissa - Perinteinen kukkakaaligratiini tarjoillaan porsaan ulkofileepihvien ja sitruunaisen yrttiöljyn kera.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Mausteinen kasviscurry paputempellä & riisiä

Tempeh on Indoneesiasta kotoisin olevaa fermentoinnin avulla soijapavuista valmistettua kasviproteiinia. Länsimaissa tempehiä tehdään myös herneestä ja pavuista.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Sitruunainen lehtikaali-fetapasta

Lehtikaali ja feta sopivat mainiosti yhteen, sitruuna kruunaa tämän liiton.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Täyteläinen tomaattikeitto & rouskuvia jälkiuunilastuja

Tuoreista ja säilötyistä tomaateista syntyy herkullinen keitto, joka viimeistellään ranskankermalla ja tuoreella basilikalla. Keitto tarjoillaan rapeiden jälkiuunilastujen kera.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Uunissa haudutettua kanaa & maissi-riisiä

Uunissa haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Arkiruokien supersankari!

Katso resepti tästä

Viikko 17 (20.4-26.4) 2020

Juustohampparit & bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja bataattiranskikset sopivat loistavasti viikonlopun aloitukseen!

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Mausteinen kana-kookoskeitto

Kana-kookoskeitto on maukas ja ruokaisa keitto kevätpäiviin.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Arkiruokien supersankari!

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Maukkaat dan dan possu-nuudelit & raikas porkkana-kurkkusalaatti

Tässä yksi ruokaboksin suosituimmista resepteistä! Kiinalaista katuruokaa parhaimmillaan.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Uunissa paistuva munakas on helppo valmistaa ja vuohenjuusto sopii mukaan täydellisesti.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Herkulliset halloumifritterit, korianteri-jogurttikastiketta & sitruunalla maustettua bulguria

Halloumista ja kasviksista syntyy suussa sulavat kasvispihvit, jotka maistuvat koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Mausteinen kasvis-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti loppuviikkoon.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Pinaattinen pasta tofulla

Tofu-pinaattipasta on ruoka, jossa yhdistyvät pinaatti, tofu ja lempeä mausteisuus.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Broileria pirteässä sitruuna-kermakastikkeessa & pastaa

Pastat ovat parhaita! Tässä broileri hautuu maukkaaksi sitruunalla maustetussa kermakastikkeessa.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Kalapuikot Ruokaboksin tapaan & kermaviilikastike

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat helpot valmistaa ja voittavat valmispuikot mennen tullen.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Perinteinen nakkikeitto

Nakkikeitto on kotiruokien kestosuosikki.

Katso resepti tästä

Viikko 16 (13.4-19.4) 2020

Maukkaat jauheliha-enchilladat

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan meksikolaisittain!

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Mausteinen kookoksinen lohikeitto

Tässä uusia makuja lohikeittoon, ei muuta kuin kokkaamaan.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Ranskalainen kanapata & keitettyä riisiä

Kanapata ranskalaisittain on maistamisen arvoinen!

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Mausteinen tomaattinen munakoisopata & uunissa paahdettuja perunoita

Kasviksista syntyy ruokaisa pataruoka, jonka seuraksi paahdetaan perunoita uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Linssi dahl & riisiä

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät leivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin huippuhyvä tomaattikeitto resepti.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Helppo jauheliha-stroganoff & perunamuusi

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut lohkoperunat täydentävät aterian.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Kermainen kylmäsavulohi-pinaattipasta

Tässä kermainen savulohipasta, jota ei voi vastustaa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Tomaattinen gratinoitu pastavuoka kaurajauhiksella

Uunissa gratinoidut pastaruoat maistuvat varmasti kaikille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Mausteinen kikherne-lehtikaalimuhennos & riisiä

Herkullinen kasvismuhennos nautitaan mintun ja riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle. Ruokaisuutta tuo raejuusto ja siemenet.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Yhden pellin lihamureke ja uunijuurekset

Perinteinen lihamureke valmistuu samalla pellillä uunijuuresten kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas Italialaisen kokin mukaan nimetty pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Uunimakkara & perunamuusi

4 aterian boksissa - El classico!

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Broileria korianteri-kookoskastikkeessa & riisiä

Mausteinen broilerikastike viimeistellään korianterilla ja limen mehulla.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Savutofu-kasviswokki

Herkullinen savutofu antaa wokille hyvän maun.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Herkullinen lohiseljanka

Seljanka on venäläinen perinteinen keittoruoka, joka valmistetaan tällä kertaa kirjolohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Mausteinen chorizo-lehtikaalipasta

4 aterian boksissa - Mausteinen chorizomakkara on oiva kaveri pastan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Paahdettu punajuuri-kvinoasalaatti & feta-jogurttikastike

Punajuuret paahtuvat ihanan makeiksi uunissa, fetakastike sopii niiden kanssa mainiosti yhteen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Täyteläinen purjo-perunasosekeitto & siemennäkkäreitä

Ruokaisa perunoista tehty sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta, lisäkkeeksi paistetaan kikherneitä.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Erittäin maukas ja nopea kasvispasta arkeen. Tämä ruoka on vegaaninen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Tästä ei uunilohi enää parane, murskatut perunat ja salaatti täydentävät annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu koko perheen suosikkipasta.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Palvikinkku pizza & rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina ja tomaattikastike nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle