Reseptit

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Munakoiso-chorizocouscous

Maukkaan mausteinen chorizo sopii täydellisesti paahdetun munakoison kanssa. Couscous maustetaan muun muassa sitruunalla ja yrteillä. Niin herkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua texmex-härkistä

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen paistettua texmex-härkistä.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Possu-kasviswokki ja riisiä

Tänään kokataan wokkia, joka vie sinut makumatkalle kohti itää! Makumatkat ovat mainio tapa tutustua erilaisiin ruokiin ja uusin makuihin. Ja mikä parasta, lähtö makumatkalle on juuri silloin kun sinä haluat!

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Maukkaat broileripitat & kesäkurpitsa-omenaslaw

4 reseptin boksissa - Pitaleivät täytetään broilerilla ja raikkautta tuo Ruokaboksin kehuttu kesäkurpitsa-omenaslaw.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Paistettuja sieniä ja kermaista spelttirisottoa parmesanilla

Syksyisempi aika kolkuttelee ovella ja siksi Ruokaboksillakin otetaan askel seuraavan sesongin parhaisiin raaka-aineisiin. Me inspiroiduimme herkullisista sienistä ja speltistä. Tämä syksyinen herkku vie sinut makumatkalle metsän siimekseen.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Rapeita tofunugetteja, lohkoperunoita ja raikasta jogurttidippiä

Kuutioidusta tofusta syntyy herkulliset "nugetit" uunissa samalla pellillä perunoiden kanssa. Seuraksi tehdään raikasta vegaanista jogurttikastiketta.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Kookoksinen nuudelikeitto paistetulla härkiksellä

Mausteinen ja nopea keitto arjen vilskeeseen. Nopeastikin voi valmistaa erittäin maistuvaa ruokaa. Tässä oiva esimerkki siitä. Nam!

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Rapeat kalapuikot Ruokaboksin tapaan, kermaviilikastiketta & murskattuja perunoita

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat helpot valmistaa ja voittavat valmispuikot mennen tullen.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Broileria pirteässä sitruuna-kermakastikkeessa & pastaa

Broileri hautuu maukkaaksi sitruunalla maustetussa kermakastikkeessa, lisäkkeeksi keitetään pastaa.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Perinteinen nakkikeitto

Nakkikeitto on kotiruokien kestosuosikki, tässä ohjeessa helpotusta tuo valmiiksi kuoritut juurekset.

Katso resepti tästä

Viikko 34 (17.8-23.8) 2020

Herkulliset gratinoidut jauhelihaburritot

4 aterian boksissa - Loppuviikosta on lupa herkutella.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Manteleilla kuorrutettua kirjolohta ja perunamuusia

Klassikkokuorrutus tekee lohesta erittäin maistuvan ja mehevän. Perunamuusi valmistuu samalla, kun lohi paahtuu uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Ihanista juureksista valmistuu sosekeitto, joka saa täyteläisyyttä tuorejuustosta. Tämä ruoka maistuu kaikille ja on superherkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Lihapullia, paahdettua paprikaa ja loaded potatoes

Tässä ruoassa lihapullat, paprikat ja perunat paahdetaan samalla pellillä. Arkeasi helpottaa valmiiksi pyöritellyt mehevät lihapullat. Loaded potatoesit ovat kuorrutettuja perunoita. Tässä reseptissä niiden kuorrutteena on juustoa, kesäsipulia ja chiliä.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Pestobroileria ja sitruunaista yrtti-pastasalaattia

4 aterian boksissa - Tämä herkullinen loppuviikon ruoka on maistuva ja raikas. Täyttävä pastasalaatti tarjoillaan aidolla pestolla marinoidun kanan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Mausteinen tomaatti-mifupasta

Viikko on mukava aloittaa kokkaamalla ruoaksi helppo ja maukas pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Couscous-halloumisalaatti ja jogurttikastiketta

Mahtavan makuinen halloumi paistetaan rapeaksi ja tarjoillaan herkullisen couscoussalaatin ja raikkaan jogurttikastikkeen kera. Ruokaisaa ja nopeaa!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Punajuuripihvejä, murskattuja perunoita ja yrttikastiketta

Tämän hieman työläämmän reseptin kokkaaminen todella kannattaa! Itse tehdyt punajuuripihvit ovat meheviä ja maistuvat jokaiselle. Kaurafraicheen tehdyllä yrttikastikkeella viimeistellään annokset.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Paistettua kirjolohta, kurkku-jogurttikastiketta ja keitettyjä perunoita

Rapeaksi paistettu lohi ja raikas kurkku-jogurttikastike sopivat mainiosti keitettyjen perunoiden kanssa. Perinteistä ja yksinkertaista kotiruokaa, mutta niin herkullista!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Perinteinen pinaattikeitto tuoreesta pinaatista ja keitettyjä kananmunia

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia ja rapeat jälkiuunilastut rouskuvat mukavasti keiton kaverina!

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Jauhelihafrikadellit tomaattikastikeessa ja couscousia

Nämä jauhelihafrikadellit hautuvat kypsiksi maukkaassa tomaattikastikeessa. Kastikkeessa hauduttaminen pitää lihapyörykät mehevinä ja maukkaina.

Katso resepti tästä

Viikko 33 (10.8-16.8) 2020

Kananugetteja Ruokaboksin tapaan, paahdettuja perunoita ja limedippiä

4 aterian boksissa - Nämä herkulliset nugetit sopivat erinomaisesti loppuviikon herkuksi. Lisukkeena paahdettua perunaa ja limedippiä

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Helppo jauheliha-stroganoff & murskattua perunaa

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Kanaa keltaisessa kookos-currykastikeessa & riisiä

Tämä pirteän värinen ja maistuva broilerikastike valmistuu hetkessä.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Limellä maustettu lehtikaali-fetapasta

Lehtikaali ja feta sopivat mainiosti yhteen, lime kruunaa tämän liiton.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Lämminsavustettua lohta, paahdettuja tilliperunoita ja vihersalaattia

4 aterian boksissa - Rapeaksi paistettu lämminsavulohi on ihana kesäruoka tilliperunoiden kanssa. Vihersalaatti täydentää aterian ja ranskankermasta valmistettu tillikastike on mainio lisä.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Tällä ohjeella valmistat reilun pinon erinomaisen maukkaita porkkanalettuja, jotka tuovat ruokamuistoja mieleen lapsuudesta. Perinteiset letut saavat seuraksi raikkaita korianterikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Tofu-sieniwokki

Savustetusta tofusta ja sienistä syntyy erinomainen ja nopea wokkiruoka, joka sopii hienosti nurkan takana kolkuttelevaan syksyisempään tunnelmaan.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Herkullinen nachovuoka härkiksellä

Nachovuoka valmistetaan tällä kertaa maukkaasta härkiksestä. Mehevä vuoka nautitaan raikkaan rucolasalaatin kera.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät kinkku-juustoleivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin mainio tomaattikeittoresepti. Keiton kanssa tarjoillaan mahtavan makuisia sinappisia kinkku-juustoleipiä.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Perinteinen jauhelihakastike ja murskatut perunat

Klassikkoruoka saa tällä kertaa seurakseen murskattuja uuden sadon perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 32 (3.8-9.8) 2020

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut lohkoperunat täydentävät aterian.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Rapeaksi paistettuja muikkuja, murskattuja perunoita ja tillikastiketta

Voissa paistetut muikut, uuden sadon perunoista tehty perunamurska ja tillikastike ovat mainio yhdistelmä. Tästä ei kesäruoka parane.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Mausteiset jauhelihatortillat

Jauheliha ja pavut tuovat tortilloihin ruokaisuutta. Helppo ja nopea ruoka kiireiseen arkeen. Raikkaalla rucolasalaatilla kruunatut tortillat maistuvat jokaiselle.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Cashew-kanaa, curryriisiä & tomaatti-kesäsipulisalaattia

Tämä kanaruoka viimeistellään cashewpähkinöillä – yksinkertaisesti ihanaa!

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Paahdettu paprikakeitto & naan leipää

4 aterian boksissa - Paahdetuista paprikoista syntyy täyteläinen ja herkullinen keitto.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Paahdettuja uuden sadon perunoita, falafeleja & vegaaninen tsatsiki

Kesäperunat paahtuvat uunissa maukkaiksi. Raikas kurkku-jogurttikastike valmistetaan vegaanisena.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Pinaatti-lehtikaalikeitto ja kananmunat

Tämä pinaatti-lehtikaalikeitto valmistetaan kaurajuomaa hyödyntäen. Lisukkeeksi keitetään kananmunia.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Delikaura ™ -riisipannu biriyanin tapaan

Biriyani on intialainen riisiruoka, tässä maukas kasvisversio. Maukas Delikaura ™ -muru sopii tähän ruokaan mainiosti.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Yhden pellin lihamureke ja uunijuurekset

Perinteinen lihamureke valmistuu samalla pellillä uunijuuresten kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Kermainen pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas Italialaisen kokin mukaan nimetty pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 31 (27.7-2.8) 2020

Juustoinen uunimakkara & murskatut perunat

4 aterian boksissa - El classico! Loppuviikon herkkuruoka on tässä.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Broileri-kesäkurpitsafrittata

Kesäkurpitsa mehevöittää italialaisen uunimunakkaan, frittatan.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Kesäinen lohikeitto

Tämän keiton tähtenä loistavat sesongin tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Perunoita ja porkkanoita ei tarvitse välttämättä kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Kreikkalainen bulgursalaatti

Tässä reseptissä bulgur tuo ruokaisuutta salaattiin, joka kruunataan fetajuustolla.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Maukkaat possupyörykät, riisiä & marinoitua lehtikaalia

4 aterian boksissa - Porsaan jauhelihasta syntyy pyöryköitä Kaakkois-Aasian makumaailman mukaan, marinoitu lehtikaali tuo annokseen raikkautta.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Broccoliini-savutofusalaatti

Tässä maukas salaatti kesäpäiviin. Raikkaat kasvikset ja täyttävä savutofu ovat mainiot salaattiainekset!

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Vegepyttipannu uunissa & aioli

Tämä pyttipannu valmistetaan kesän kasviksista. Pyttipannun joukossa olevat sienet paahtuvat meheviksi. Tämän maistuvan pyttipannun lisukkeeksi valmistetaan vegaanista aiolia paahdetusta valkosipulista.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Kaurapaloja satay-kastikkeessa, nuudeleita & omena-kurkkusalaattia

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan nuudeleiden ja raikkaan omena-kurkkusalaatin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Tästä ei uunilohi enää parane, murskatut perunat ja salaatti täydentävät annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu koko perheen suosikkipasta.

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 30 (20.7-26.7) 2020

Herkullinen palvikinkkupizza & rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina ja tomaattikastike nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle