Reseptit

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Pekoni-tomaattipasta

Pekoni-tomaattipasta on saanut vaikutteita italialaisesta amatriciana-pastasta.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Mausteinen katkarapukeitto

Katkaravuista, perunoista ja kookosmaidosta syntyy mausteinen keitto syysiltaan.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Tofu-fritterit & curryllä maustettua riisiä

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa tofusta ja kasviksista.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Marokkolainen jauheliha-couscous

4 aterian boksissa - Jauheliha ja couscous sopivat hyvin yhteen, tällä kertaa mausteet vievät mukanaan Pohjois-Afrikkaan.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Saag paneer pasta tofulla

Saag paneer on Intialainen ruoka, jossa yhdistyvät pinaatti, tofu ja mausteet. Tällä kertaa se tarjotaan pastan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Paahdettu punajuuri-kvinoa salaatti fetakastikkeella

Punajuuret paahtuvat ihanan makeiksi uunissa, fetakastike sopii niiden kanssa mainiosti yhteen.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Purjo-perunasosekeitto

Pehmeän makuinen sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Maistuva tuorejuustolohi saa seurakseen sesongin juureksista tehtyä muusia.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Nyhtökaura-bolognese & spagettia

Klassikon vegeversio ei jää kakkoseksi alkuperäiselle.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 43 (21.10-27.10) 2019

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Kookoksinen kalacurry & riisi

Lohesta syntyy oiva curry, johon kookosmaito tuo täyteläisyyttä.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Broileri-kvinoakulho & hummusta

Ruokaisa kvinoa toimii mainiosti kulhoruokien pohjana.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Linssipyörykät, mausteinen tomaattikastike & pastaa

Nämä linssipyörykät peittoavat lihapyörykät mennen tullen! Tämä ruoka on vegaaninen ilman parmesaania.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Tacot naudanlihasta

4 reseptin boksissa - Tico taco! Loppuviikosta maistuu nopeat tacot.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Tofua hoisin-kastikkeessa

Hoisin on paksu kiinalainen maustekastike.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Pinaatti-artisokkapasta

Pinaatista ja marinoidusta artisokasta syntyy herkullinen pasta, sitruuna ja jogurtti tuovat lisää makua.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Uunijuures-fetasalaatti

Sesongin juureksista paahdettu salaatti sopii syysiltaan loistavasti. Uunissa paahdettuja juureksia ei välttämättä tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Kana-pestopasta

Tuorejuusto tekee pastasta mehevän.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Kalapuikot Ruokaboksin tapaan & kermaviilikastike

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat helpot valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Nakkikeitto

Nakkikeitto on varma kotiruokasuosikki!

Katso resepti tästä

Viikko 42 (14.10-20.10) 2019

Jauheliha-enchilladat & rucolasalaatti

4 reseptin boksissa - Loppuviikosta saa jo vähän herkutella!

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Sweet chili paahdettua kirjolohta & satokauden kasviksia

Sweet chili karamellisoituu uunissa lohen pintaan ja tuo uuden mukavan vivahteen makuun.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Herkullinen nyhtökaura-tomaattipasta

Nyhtökaurasta syntyy maukas ja nopea pasta.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Helppo broileri-nuudelikeitto

Pikainen valmistuva keitto maustuu inkiväärillä ja korianterilla.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Porsaan fileepihvit gremolatalla ja kukkakaaligratiini

4 reseptin boksissa - Klassikko kukkakaaligratiini tarjotaan lehtipihvien ja raikkaan gremolatan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Maukas punajuurikeitto & lämpimät leivät

Punajuurikeiton kanssa maistuvat lämpimät leivät vegaanijuustolla.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Vege Pad thai

Pad thai on Thaimaalainen versio pyttipannusta.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Shakshuka härkiksellä

Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa perinteinen ruoka maistuu loistavasti loppuviikosta!

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Perinteinen lihamureke ja uunijuurekset

Lihamureke ja paahdetut juurekset valmistuvat samalla uunipellillä. Kermaviilistä syntyy maukas kastike lisäkkeeksi.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 41 (7.10-13.10) 2019

Uunimakkara & perunamuusi

4 reseptin boksissa - El classico!

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Paahdettu Kukkakaalikeitto

Paahdetuista kukkakaaleista syntyy maukas keitto, joka viimeistellään kaurakermalla.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Chili con carne ja riisiä

Meksikolaista twistiä suomalaiseen arkipäivään, chili con carnea olkaa hyvät!

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Kermainen broileri-herkkusienipasta

Kermaisen pehmeä pasta maustuu sinapilla ja persiljalla.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Tonnikalaquesadillat

4 aterian boksissa - Tortillat täytetään tonnikalalla ja paistetaan pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Pasta paahdetusta munakoisosta

Munakoiso paahtuu uunissa ihanan pehmeäksi tomaattien kanssa. Lisää vain pasta ja nauti!

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Mausteinen linssi-kookoskeitto

Ruokaisa ja maukas linssikeitto on uskomattoman helppo valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Vegehodarit coleslaw salaatilla & paahdetut veneperunat

Loppuviikon takuu herkku ruoka tehdään tällä kertaa vegenakeista.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Täyteläinen tomaattikeitto ja lämpimät leivät

Yksinkertaisesti hyvää!

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Helppo jauheliha-stroganoff & perunamuusi

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 40 (30.9-6.10) 2019

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Broileripullat kookos-kasvisliemessä ja riisiä

Näitä lihapullia ei tarvitse käristää, broileripullat kypsyvät lempeän tulisessa kookosliemessä.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Kermainen possu-omenapasta

Sesongin omenat sopivat loistavasti yhteen porsaanlihan kanssa, tässä reseptissä niistä syntyy kermainen syyspasta.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Porkkana-palsternakkakeitto, raejuustoa ja siemeniä

Sesongin juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Nachopelti jauhelihalla & tomaatti-salaattia

4 aterian boksissa - Loppuviikon herkkujen herkku!

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Thai larb tofulla & riisiä

Larb on Laosissa ja Thaimaassa suosittu salaatti, jossa mausteinen jauheliha tarjotaan salaatinlehtien kanssa. Tällä kertaa Larb valmistetaan tofusta.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Kermainen tomaatti-sienipasta

Tässä pastassa kermaisuuden tuo kaurakerma, joten pasta on vegaaninen.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Peruna-kikhernecurry & kvinoaa

Sadepäivän mausteinen pelastaja!

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Sinappi-smetanalohi ja murskatut perunat

Mehevä smetanalohi saa makua sinapista.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Broileribolognese

Klassikkopasta valmistuu tällä kertaa broilerinjauhelihasta.

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 39 (23.9-29.9) 2019

Palvikinkku pizza & vihreä salaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle