Reseptit

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Mausteinen kookoksinen lohikeitto

Tässä uusia makuja lohikeittoon, ei muuta kuin kokkaamaan.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Ranskalainen kanapata & keitettyä riisiä

Kanapata ranskalaisittain on maistamisen arvoinen!

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Uunifetaa & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella

Kasvikset ja fetajuusto paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi, seuraksi kiehautetaan nopea ja herkullinen tomaattikastike. Tässä ruoassa kasviksia ei tarvitse kuoria, vaan ne paahdetaan kuorineen.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pitaleivät karitsan jauhelihasta & kurkku-jogurttikastiketta

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan pääsiäisen kunniaksi karitsan jauhelihasta valmistetuilla pitaleivillä.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Mausteinen tomaattinen munakoisopata & uunissa paahdettuja perunoita

Kasviksista syntyy ruokaisa pataruoka, jonka seuraksi paahdetaan perunoita uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pasta alfredo härkissuikaleella

Pastat ovat parhaita! Tässä klassikkopastan maistuva kasvisversio.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Linssi dahl & riisiä

Mausteinen linssipata vie makumatkalle Intiaan.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Ranskankermalla maustettu tomaattikeitto & lämpimät leivät

Tässä jopa somehitiksi nousseen Ruokaboksin huippuhyvä tomaattikeitto resepti.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Helppo jauheliha-stroganoff & perunamuusi

Tätä kastiketta ei tarvitse tunteja haudutella, mutta maku on tuttu siitä huolimatta.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Kermainen savulohipasta & kurkku-omenasalaatti

Tämä herkullinen savulohipasta valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 15 (6.4-12.4) 2020

Pekoniin käärittyä broileria, paahdettuja perunoita & vihreää salaattia

4 aterian boksissa - Kun broilerin fileen kääräisee pekoniin, lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen. Uunissa paahdetut lohkoperunat täydentävät aterian.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Itämainen jauhelihapata & keitettyjä aterianjyviä

Tässä uusia makuja jauhelihapadan maustamiseen. Kotimaiset ateriajyvät ovat oiva korvike riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi. Tässä ruoassa perunoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Kermainen kylmäsavulohi-pinaattipasta

Tässä kermainen savulohipasta, jota ei voi vastustaa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Tomaattinen gratinoitu pastavuoka kaurajauhiksella

Uunissa gratinoidut pastaruoat maistuvat varmasti kaikille.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Mausteinen kikherne-lehtikaalimuhennos & riisiä

Herkullinen kasvismuhennos nautitaan mintun ja riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle. Ruokaisuutta tuo raejuusto ja siemenet.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Koskenlaskijan lohikeitto

Sulatejuusto tekee lohikeitosta ihanan täyteläisen makuisen.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Yhden pellin lihamureke ja uunijuurekset

Perinteinen lihamureke valmistuu samalla pellillä uunijuuresten kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Pasta alfredo kanalla

Tässä erittäin maukas Italialaisen kokin mukaan nimetty pastaruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 14 (30.3-5.4) 2020

Uunimakkara & perunamuusi

4 aterian boksissa - El classico!

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Broileria korianteri-kookoskastikkeessa & riisiä

Mausteinen broilerikastike viimeistellään korianterilla ja limen mehulla.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Savutofu-kasviswokki

Herkullinen savutofu antaa wokille hyvän maun.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Herkullinen lohiseljanka

Seljanka on venäläinen perinteinen keittoruoka, joka valmistetaan tällä kertaa kirjolohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Mausteinen chorizo-lehtikaalipasta

4 aterian boksissa - Mausteinen chorizomakkara on oiva kaveri pastan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Paahdettu punajuuri-kvinoasalaatti & feta-jogurttikastike

Punajuuret paahtuvat ihanan makeiksi uunissa, fetakastike sopii niiden kanssa mainiosti yhteen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Täyteläinen purjo-perunasosekeitto & siemennäkkäreitä

Ruokaisa perunoista tehty sosekeitto saa täyteläisyyttä kaurakermasta, lisäkkeeksi paistetaan kikherneitä.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Mausteinen kasvispasta kaurapalalla

Erittäin maukas ja nopea kasvispasta arkeen. Tämä ruoka on vegaaninen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Sinappi-smetana kuorrutettua uunilohta & murskattuja perunoita

Tästä ei uunilohi enää parane, murskatut perunat ja salaatti täydentävät annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Helppo ja maukas broileripasta

Broilerinjauhelihasta valmistuu koko perheen suosikkipasta.

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto maistuu aina!

Katso resepti tästä

Viikko 13 (23.3-29.3) 2020

Palvikinkku pizza & rucolasalaatti

4 aterian boksissa - Valmis tuoretaikina ja tomaattikastike nopeuttaa pizzan valmistusta.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Uunissa paahdetut broilerinkoivet juureksilla ja minttu-jogurttikastikkeella

Juurekset paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi lisäkkeeksi broilerin koiville.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Pannulla paistetut jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat

Pihvien kanssa tarjotaan lempeän pippurista kastiketta ja keitettyjä perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tomaattinen halloumipasta

Herkullinen halloumipasta syntyy nopeasti ja on oiva kasvisruoka arkeen.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Tonnikalaquesadillat

4 aterian boksissa - Tortillat täytetään tonnikalalla ja paistetaan pannulla.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Täyteläinen bataattikeitto paistetulla vuohenjuustolla

Bataatista syntyy samettisen pehmeä ja herkullinen keitto, joka kruunataan paistetuilla vuohenjuustokiekoilla.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

“Kanaton kastike” tofulla & riisiä

Helsinkiläisestä Mama mem´s tofusta ja maustetusta kaurakermasta valmistuu maukas kastike.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Pasta aurinkokuivatuista tomaateista ja kesäkurpitsasta

Nopea ja maistuva kasvispasta on arjen pelastaja.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämä kotiruokaklassikko pitää pintansa!

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Vapun härkis-lasagne pannulla

Huh, miten hyvä kasvislasagne Vapun reseptillä.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Mureat porsaan fileepihvit kermakastikkeella & perunoilla

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 12 (16.3-22.3) 2020

Helpot ja herkulliset broilerifajitakset

Vain 4 aterian boksissa - Loppuviikosta on aika nauttia ruokaa rennosti ja maukkaasti texmex hengessä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Uunilohi inkivääri-kookosliemessä Pipsan tapaan & jasminriisiä

Kirjolohi hautuu uunissa herkulliseksi inkiväärillä maustetussa kookosliemessä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Porsaan fileepihvit sinappi-kermakastikkeella & keitetyt perunat

Porsaan fileepihveistä valmistuu maukas ruoka, nopea sinappi-kermakastike kruunaa annoksen.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Tomaattinen kanapasta parmesanilla

4 aterian boksissa - Fenkoli sopii mainiosti kanapastaan.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Mausteinen kikherne-perunacurry

Kikherneistä ja perunoista syntyy ruokaisa curry. Riisi on korvattu kotimaisilla kuitupitoisilla ateriajyvillä.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Paahdettu munakoiso-halloumisalaatti

Ruokaisa salaatti syntyy paahdetusta munakoisosta ja halloumista. Gluteeniton.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Helppo ja maukas linssibolognese & täysjyväspagettia

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Mehevä lohi-perunapaistos uunissa

Samassa astiassa haudutetuista perunoista ja kirjolohesta syntyy herkullinen arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Perinteinen bolognesekastike täysjyväspagetilla

Klassikkopastan nopeampi versio ei häpeile alkuperäiselle yhtään.

Katso resepti tästä

Viikko 11 (9.3-15.3) 2020

Kermainen nakki-juurespata & keitetyt perunat

Vain 4 aterian boksissa - Pataruoat maistuvat talvipäivänä. Nakeista valmistettu pata ei vaadi mahdottoman pitkää haudutusaikaa.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle