Reseptit

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kermainen on pot kanapata uunissa

Yhden padan ruoat ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Tomaattinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on ruokaisa ja maistuva arkiruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Maukas hirssi-kasvissalaatti & paistettua halloumia

Hirssi on vähemmän käytetty lisäke. Se on gluteeniton ja ravinteikas viljelyskasvi, joka soveltuu mainiosti arkiruokiin. Ei muuta kuin kokeilemaan.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Possupyörykät mausteisessa kookos-kasvisliemessä & jasminriisiä

4 aterian boksissa - Valmiista jauhelihataikinasta on helppo puristaa pyöryköitä suoraan pannulle.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kermainen curryllä maustettu pasta mifusuikaleista

Tässä “kanapasta” ilman kanaa, mifusuikaleet ovat loistava vaihtoehto.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Paahdettu paprikakeitto & naan leipää

Paahdetuista paprikoista syntyy täyteläinen ja herkullinen keitto.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kaurapaloja satay kastikkeessa & riisinuudeleita

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan riisinuudeleiden ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Murskatuista perunoista syntyy maukas lisäke.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Perinteinen makaronilaatikko

Kaikkien suosikki!

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Kanaa keltaisessa kookos-currykastikeessa & riisiä

Maistuva broilerikastike valmistuu hetkessä.

Katso resepti tästä

Viikko 6 (3.2-9.2) 2020

Helppo paahtispizza

4 aterian boksissa - Paahtispizza on ratkaisu silloin, kun viikko painaa harteita, mutta kaipaa jotain hyvää ja ruokaisaa - 4 aterian boksissa.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Helppo broileri-stroganoff & keitettyjä perunoita sekä parsakaalia

Klassikko saa uuden ilmeen broilerista.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Lämminsavulohi kulho bulgurilla

Värikästä ja ravitsevaa ruokaa talvipäivään.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Uunissa gratinoitu tomaattinen jauhelihapasta

4 reseptin boksissa - Maistuva tomaattinen jauhelihapasta valmistetaan tällä kertaa uunissa.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Mausteinen tofu-kasviskeitto

Talvipäivän tofukeitto pitää flunssan loitolla

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Uunissa paahdetut bataatit & paistettua härkistä

Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista härkista.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Tomaattinen kasvispasta fetajuustolla

Tässä pastassa maistuu tuulahdus välimereltä.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Perinteinen lohikeitto

Lohikeitto on perinteinen arkiruoka. Tässä versiossa uutta makua tuo sitruunan mehu.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Tomaattinen lihapullapasta

Ai että on maukasta, lihapullapasta on monien suosikkiruoka. Tässä helpotusta tuo valmiiksi pyöritellyt lihapullat.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Kermainen possupata & keitettyä ohraa

Porsaanlihasta hautuu täyteläinen pataruoka, kotimainen ohra on oiva vaihtoehto riisille.

Katso resepti tästä

Viikko 5 (27.1-2.2) 2020

Broileri-kasvis one pot uunissa & vihreä salaatti

Vain 4 aterian boksissa - Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta sen jälkeen uuni hoitaa loput.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Mausteinen lohi-kasviscurry & riisinuudeleita

Lohesta syntyy oiva curry, johon kookosmaito tuo täyteläisyyttä.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Uunissa paahdettua broileria & kasviksia jogurttikastikkeella

Perunat , kasvikset ja broilerit paahtuvat samalla pellillä maukkaaksi ruoaksi.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Helppo ja maukas linssibolognese & täysjyväspagettia

Linsseistä valmistettu bolognese ei häpeile alkuperäiselle versiolle ollenkaan.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Munakoiso-chorizopaistos couscousin kera

4 aterian boksissa - Munakoiso ja chorizo paahtuvat super herkullisiksi uunissa. Seuraksi keitetään mintulla ja limellä maustettua couscousia. Makumatka maailmalle on valmis!

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Paistettuja härkäpapusuikaleita ”sticky” & jasminriisiä

Tuulahdus Itä-Aasiasta. Härkäpapusuikaleet maistuvat makean suolaisen kastikkeen ja riisin kera.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Kermainen munakoiso-sienipasta

Munakoiso ja pasta sopivat loistavasti yhteen.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Mausteinen linssi-kookoskeitto

Ruokaisa ja maukas linssikeitto on uskomattoman helppo valmistaa.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Kermainen pasta carbonara

Maukas pasta, josta on monia versioita. Tässä täyteläisyyttä tuo kerma.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Uunissa haudutettu mozzarellabroileri & riisi

Helppo mozzarellabroileri hautuu uunissa meheväksi.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Jauhelihapihvit lempeällä pippurikastikkeella & keitetyt perunat

Pihvien kanssa tarjotaan lempeän pippurista kastiketta ja keitettyjä perunoita.

Katso resepti tästä

Viikko 4 (20.1-26.1) 2020

Nopeat tonnikala pitaleivät

4 aterian boksissa - Nyt herkutellaan nopeilla tonnikala pitaleivillä.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Yrteillä maustettu tomaattinen lohipata & keitettyä kvinoaa

Kalasta on moneksi, tässäpä maukas tomaattinen pataruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Mausteinen bataattikeitto ja paistetut parsakaalit

Tästä ei sosekeitto enää parane! Inkivääri, curry ja korianteri tuovat keittoon tuulahduksen Intiasta.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Herkullinen satay-kana & riisiä

Pähkinäiset broilerinfileet tarjotaan riisin ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Herkkusieni-pekonipasta

4 aterian boksissa - Astetta parempi arki-illan pasta syntyy pekonista ja sienistä.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Maukas tomaatti-kaprispasta

Kaprikset tuovat mukavaa piristystä tomaattipastaan.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Tofu-fritterit & curryllä maustettua riisiä

Rapeat pannulla paistettavat fritterit syntyvät tällä kertaa kylmäsavustetusta tofusta.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Peruna-vuohenjuustomunakas uunissa ja tomaatti-rucolasalaatti

Ruokaisa munakas kypsyy uunissa meheväksi.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Tuorejuustolla kuorrutettu uunilohi & porkkana-perunamuusia

Maistuva tuorejuustolohi saa seurakseen sesongin juureksista tehtyä muusia.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Kermainen kanakeitto

Kanakeitto on maukas keittoruoka koko perheelle.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Helppo tomaattipasta mifusuikaleilla

Tässäpä maukas pasta mifu suikaleista.

Katso resepti tästä

Viikko 3 (13.1-19.1) 2020

Possua metsästäjän tapaan & riisiä

4 aterian boksissa - Maukas possupata maustuu herkkusienillä ja rosmariinilla.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Kermainen broileri-fenkolipasta

Fenkoli on aromaattinen viljelykasvi ja sopii loistavasti yhteen niin broileri kuin kalaruokien kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Pannulla paistettua kirjolohta, murskattuja perunoita & kermaviilikastiketta

Helppo ja hyvä kalaruoka. Murskatuista perunoista syntyy maukas lisäke.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Mausteinen kasvis-shakshuka

Shakshuka on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu ruoka, joka sopii mainiosti loppuviikkoon.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Fetalla maustetut jauhelihapihvit & paahdettuja perunoita

4 aterian boksissa - Perunat ja parsakaali paahtuvat uunissa samalla kun paistat fetalla maustetut jauhelihapihvit.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Kaurapala-pasta ”Limonello” Pipsan tapaan

Super herkullinen vegeversio klassikkopasta “pollo limonellosta”. Käytä tuoretta inkivääriä rohkeasti reilun kokoinen pala.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Mausteinen kikherne-kasviscurry & kvinoaa

Ruokaisa kikherne-kasviscurry tarjotaan kvinoan kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Vegaaninen nakkikastike

Kotiruoka klassikon vegaaninen versio!

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Perinteiset porkkanaletut, marinoidut kurkut & raejuustoa

Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta, tässä perinteiset letut saavat seuraksi tillikurkkuja ja raejuustoa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Uunissa haudutettua kanaa & maissi-riisiä

Uunissa haudutettu broileri maustetaan sinapilla ja tarjotaan riisin kanssa.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Maukas tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy nopea ja ruokaisa pastaruoka.

Katso resepti tästä

Viikko 2 (6.1-12.1) 2020

Juustohampparit & bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Itsetehdyt hampurilaiset ja bataattiranskikset kruunaavat viikon.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle