Maukas lihapullasalaatti & jogurttikurkkuja (L)
Maukkaat lihapullat ja raikkaat jogurttikurkut ovat mainio yhdistelmä. Ruokaisa salaatti valmistuu hetkessä valmiiksi maustetun lihapullataikinan ansiosta.
Maukkaat lihapullat ja raikkaat jogurttikurkut ovat mainio yhdistelmä. Ruokaisa salaatti valmistuu hetkessä valmiiksi maustetun lihapullataikinan ansiosta.
Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.
Tämän lihapadan salaisuus on aurajuusto, joka tuo makua ja täyteläisyyttä pataan. Pataa haudutellaan hetki, mutta valmis pata on odottamisen arvoinen.
Kulhoruoat ovat yleisiä Japanissa. Tässä reseptissä kanasta ja kananmunasta valmistetaan herkullinen “munakas” riisin päälle. Tämä on todellista lohturuokaa arkeen.
Tästä reseptistä valmistuu ruokaisa salaatti kylmäsavulohesta, kananmunista ja tuoreista kasviksista. Kokonaisuuden viimeistelee raikas sitruunainen kastike.
Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaali paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.
Tämän bowlin päätähti on mausteinen ylikypsä possun kassler. Lisäksi kulho täytetään marinoidulla punakaalilla ja raikkaalla appelsiinisalaatilla.
Nämä premium-tason tortillat täytetään broilerilla, rapealla pekonilla, riisillä ja raikkailla kasviksilla - täytteet nostavat tortillat ihan uudelle tasolle.
Kaalilaatikko valmistuu näppärästi hauduttamalla myös kattilassa. Tässä reseptissä se valmistetaan kotimaisesta karitsa-mallaspossun jauhelihasta, kaalista ja kauranjyvistä. Annokset viimeistellään puolukkahillolla.
Sitruunalla ja valkosipulilla nopeasti marinoitu broileri hautuu ihanaksi kermaisessa kastikkeessa. Lisäkkeeksi uunissa paahdetaan perunoita ja tomaatteja.
Pannupihvit on klassikkojen klassikko! Valmiiksi maustettu jauhelihataikina helpottaa pannupihvien valmistusta. Voissa karamellisoitu sipuli kruunaa annokset.
Japani saapuu Ruokaboksiin! Porsaan ulkofileepihvi leivitetään ja paistetaan rapeaksi. Lisäkkeeksi valmistetaan kaalisalaattia aasialaisin twistein ja jasmiiniriisiä.
Wokit ovat nopea ja näppärä arkiruoka. Tässä reseptissä wokki valmistuu kanasta, kasviksista ja riisinuudeleista. Kokonaisuuden viimeistelee raikas lime.
Monen suosikkipasta avokadopasta saa ruokaisuutta kirsikkatomaateista ja täysjyväspagetista. Kastike valmistuu avokadoista, sitruunan mehusta, parmesanjuustosta ja basilikasta. Voiko näillä aineksilla epäonnistua?
Perinteisen makkarapadan kruunaa tässä reseptissä maustekurkut. Makkarapata tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa.
Perinteinen seljanka on tomaattipohjainen kalakeitto. Keiton maustaa kaprikset ja se viimeistellään ranskankermalla.
Kanapata maustetaan soijakastikkeella ja tomaattipyreellä - yhdessä ne takaavat herkullisen lopputuloksen. Annoksiin raikkautta aurinkoinen salaatti.
Arlan uutuus maustettu ruokakerma on tämän reseptin päätähti. Broileripyörykät hautuvat yrttisessä kastikkeessa ja niiden kanssa tarjoillaan parmesanilla viimeisteltyä perunamurskaa.
Tässä reseptissä leivät täytetään tonnikalatäytteellä, avokadolla ja pinaatilla. Lisäksi paahdettuja perunoita.
Jauheliha-perunavuoka valmistuu kätevästi: perunoiden kypsyessä uunissa valmistetaan maukas jauhelihakastike. Lopuksi nämä yhdistetään ja ruoka kuorrutetaan juustolla.
Tämä salaatti lennättää sinut Välimeren rannoille. Couscous, tuoreet kasvikset sekä ihana hunajainen kastike on uskomaton kombo yhdessä.
Tässä reseptissä tacot täytetään tällä kertaa mehevällä ylikypsällä possun kasslerilla. Possun muhiessa uunissa valmistetaan tortillojen muut täytteet - ruoka on siis hetkessä valmis.
Tässä Ruokaboksin versiossa Larb Gai tarjoillaan kulhossa riisin kanssa, jolloin siitä tulee ruokaisampi. Broileri maustetaan chilillä, sitruunaruoholla ja limen mehulla. Annokset viimeistelee marinoitu kaali ja thaibasilika.
Lihapullat hautuvat herkullisiksi maukkaassa tomaattikastikkeessa. Lisäksi keitetään ravitsevaa täysjyväspagettia. Annokset viimeistellään raikkaalla rucolalla.
Nachopelti valmistuu näppärästi arjen kiireissä ja tuo hieman juhlan tuntua tavalliseen päivään. Tällä kertaa pelti valmistuu pehmeästä broilerin jauhelihasta. Kokonaisuuden viimeistelee pico de gallo eli itse tehty salsa.
Tässä reseptissä lämminsavustettu lohi tarjoillaan keitettyjen perunoiden ja raikkaan omenaisen kaalisalaatin kanssa, joka kruunataan kermaviilillä.
Porsaan ulkofileepihvit paistetaan pannulla ja maustetaan rohkeasti. Lisäksi paahdetaan perunoita ja paprikoita. Annokset viimeistellään jogurttikastikkeella.
Tämä resepti on saanut inspiraatiota Italiasta. Kana hautuu ihanasti sitruunaisessa kastikkeessa, jossa makua tuovat myös kaprikset ja lehtipersilja. Lisäksi paahdettuja perunoita ja kirsikkatomaatteja.
Tämä maukas pasta syntyy pehmeästä avokadosta, raikkaista kirsikkatomaateista ja rapeasta halloumijuustosta. Nam, näillä aineksilla et voi epäonnistua!
Saksalainen perinneruoka eli currywurst valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä. Bratwurstit hautuvat ihanasti mausteisessa tomaattikastikkeessa ja lisäksi paahdetaan rosmariiniperunoita. Annokset viimeistellään hapankaalilla.
Omenat ja kesäkurpitsa tuovat tähän kermaiseen kanakastikkeeseen kivaa twistiä. Lisäksi keitetään riisiä.
Paprikat ja kana maustetaan harissatahnalla ja paahdetaan maukkaaksi uunissa. Ne toimii täydellisesti pitaleivän täytteenä. Raikkautta tuovat jogurttikurkut ja salaatti.
Kotimaiset punajuuret ja porkkanat ovat tämän ruoan päätähtenä. Raikkaat sesongissa olevat appelsiinit kruunaavat kokonaisuuden ja täyteläinen fetajuusto viimeistelee ruoan.
Itse tehty teriyakikastike on helppo ja nopea valmistaa. Se maustaa ruoan kuin ruoan maukkaaksi. Lohen kanssa uunissa paahdetaan kasviksia ja lisäkkeeksi keitetään riisiä.
Klassinen stroganoff saa uuden twistin broilerista. Stroganoff viimeistellään perinteisen tapaan maustekurkuilla ja smetanalla. Lisäksi murskattuja perunoita.
Laadukas pekoni, tuoreet kirsikkatomaatit ja ruokaisa lehtikaali tekevät yhdessä tästä pastasta vastustamattoman hyvän! Ruokakerma viimeistelee kokonaisuuden.
Tässä reseptissä falafelit valmistetaan valmiista taikinasta ja paistetaan reilussa öljyssä. Näin falafelit ovat varmasti mehukkaita. Lisäksi mausteista tomaattikastiketta, riisiä ja raikasta tomaattisalaattia.
Kuivamausteet maustavat kanan maukkaaksi. Perunat paahdetaan kätevästi samalla uunipellillä kanan kanssa. Lisäkkeeksi valmistetaan raikasta kaalisalaattia ja annokset viimeistellään jogurttikastikkeella.
Perunoista valmistetaan tällä kertaa maukas nachopelti. Nachopelti kuorrutetaan jauhelihalla, juustoraasteella ja itse tehdyllä salsalla. Annokset viimeistellään creme fraichella.
Tästä reseptistä valmistuu herkulliset karitsan jauhelihataikinasta tehdyt koftat eli pyörykät. Lisäkkeeksi valmistetaan maukasta taboullehia kotimaisesta kaurasta ja raikasta tsatsikia.
Tässä reseptissä ylikypsä possu maustetaan BBQ-kastikkeella ja tarjoillaan riisin kanssa.
Nam, tästä ei arkiruoka enää parane. Jauhelihapihvien kanssa tarjoillaan sinappista kermakastiketta, murskattuja perunoita ja salaattia.
Tähän lempeän mausteiseen curryyn kookosmaito tuo täyteläisyyttä ja mausteet mukavaa potkua. Lisäksi keitetään riisiä.
Maukas halloumijuusto on tämän pastan päätähti. Se paistetaan pannulla rapeaksi ja sopii mainiosti yhteen sitruksisen mausteöljyn kanssa. Pasta vie sinut makumatkalle Välimeren rannoille.
Laksa on suosittu keittoruoka Kaakkois-Aasiassa. Se on nopea ja helppo valmistaa. Tässä Ruokaboksin versio laksasta.
Porsaan fileepihvit hautuvat mureaksi kermaisessa sienikastikkeessa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.
Ruokaisat salaatit tuovat kivaa vaihtelua arkiruokiin. Tämän salaatin päätähtenä on täyteläinen fetajuusto ja tonnikala. Paahdetut perunat tuovat ruokaisuutta salaattiin.
Pollo Limonello on herkullinen sitruunainen kanapasta - siihen omaa twistiään tuovat tuore inkivääri ja jogurtti.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo