Maukas makkarapasta Ruokaboksin tapaan (M)
Siskonmakkarasta syntyy pannulla paistaen maukas ja herkullinen pasta. Makkaran kaverina toimii mukavasti ruokaisa lehtikaali ja maukkaat tomaatit.
Siskonmakkarasta syntyy pannulla paistaen maukas ja herkullinen pasta. Makkaran kaverina toimii mukavasti ruokaisa lehtikaali ja maukkaat tomaatit.
Kung Po kana on kiinalainen klassikkoruoka. Se valmistuu myös kotikeittiössä ja lopputulos on ylitsepääsemättömän taivaallinen.
Näiden herkullisten tortillojen päätähtenä toimii Valion uutuus Meksiko-tuorejuusto, joka on ihanan mausteinen. Tuorejuustolla sivellään tortillaletut ja täytteeksi valmistetaan paprikoista ja broilerin jauhelihasta mausteinen paistos.
Tässä reseptissä miedosti mausteinen nuudelikeitto valmistuu naudan jauhelihasta, kasviksista ja kookosmaidosta. Annokset viimeistellään sataykastikkeella ja suolapähkinöillä.
Valmiiksi ylikypsäksi haudutettu karitsan entrecote helpottaa tämän reseptin valmistamista. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.
Japanilainen katuruoka Okonomiyaki on suolainen pannukakku, jonka täytteeksi tulee kaalia ja pekonia. Se kruunataan kahdella eri kastikkeella ja tarjoillaan riisin kanssa.
Lämmin perunasalaatti valmistuu paahdetuista perunoista, omenoista ja kapriksista. Koko ruoka kruunataan paistetulla halloumijuustolla. Tämä on yksi Ruokaboksin suosituimmista resepteistä.
Tämän reseptin päätähtenä toimii monikäyttöinen hernis. Hernis hautuu ihanasti mausteisessa tomaattikastikkeessa kidneypapujen kanssa. Lisäksi keitetään riisiä.
Perinteinen pyttipannu onnistuu loistavasti myös vegaanisena versiona. Perunat, tofu ja sienet paahdetaan uunissa. Annokset viimeistellään raikkailla kirsikkatomaateilla.
Rapeat pannulla paistettavat fritterit valmistuvat tällä kertaa tofusta ja kesäkurpitsasta. Lisäksi ravitsevaa tattaria ja ruohosipulikastiketta.
Uunissa paahdetut paprikat tuovat tähän pastaan ihanaa makeutta ja kikherneet ruokaisuutta. Tällä combolla et voi epäonnistua! Pasta viimeistellään vegaanisella paramesanilla.
Kana maustetaan itse tehdyllä hunajaisella marinadilla ja paahdetaan uunissa bataattien kanssa. Ruoka tarjoillaan salaatin ja kermaviilikastikkeen kera.
Perinteinen jauhelihakastike on arjen pelastaja parhaimmillaan. Vaihtelun vuoksi se kastike tarjoillaan pastan kanssa. Lisäksi salaattia.
Voissa paistetut muikut, perunamurska ja kermaviilikastike ovat mainio yhdistelmä. Raikkautta annoksiin tuo itse tehdyt mummon kurkut.
Tässä reseptissä pitaleipien täytteeksi valmistuu mausteinen täyte broilerin jauhelihasta. Raikkautta tuovat marinoitu valkokaali ja tuoreet kirsikkatomaatit sekä kurkku. Pitaleivät viimeistellään jogurttikastikkeella.
Tämä ruoka tuo Intian kotiisi. Laadukas karitsa-mallaspossun jauheliha sopii mainiosti mausteiseen kormaan. Lisäksi keitetään riisiä.
Tämä kanapata lennättää sinut makumatkalle. Aurinkokuivattujen tomaattien aromaattinen maku pääsee oikeuksiinsa kermaisessa kastikkeessa. Lisäksi murskattuja perunoita.
Tämä resepti tuo ravintolakeittiön kotiisi. Pannulla paistettu siika tarjoillaan sitruunaisen perunamurskan ja paahdettujen kasvisten kanssa.
Pad Thai on thaimaalaisten versio meille tutusta pyttipannusta. Tämä ruoka on täynnä makuja. Katkaravut ja kananmunat tuovat ruokaan proteiinia
Tässä reseptissä karitsan ja possun jauhelihataikinasta valmistetut kebakot, padron-paprikat ja perunat paahtuvat näppärästi uunissa samalla pellillä. Kastikkeeksi valmistetaan raikas tuoreella mintulla maustettu kermaviilidippi.
Tämä pasta valmistuu täyteläisestä fetajuustosta ja uunissa paahdetuista herkullisista kasviksista. Raikkautta tuo ihana sitrusvinegrette.
Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt - lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.
Uunissa makeaksi paahdettu bataatti saa kaverikseen mausteista härkismurua ja kasviksia. Annokset kruunataan raikkailla chili-kurkuilla.
Marinoitu fenkoli on ihana lisä tähän ruokaisaan salaattiin. Annokset viimeistellään sinappikastikkeella ja siemenillä.
Munakoisosta ja kidneypavuista valmistetaan tomaattinen ja mausteinen pata, joka tarjoillaan uunissa paahdettujen perunoiden kanssa.
Broileri hautuu tomaattisessa kastikkeessa uunissa ja se kuorrutetaan mozzarellajuustolla. Ruoka viimeistellään tuoreella persiljalla.
Perinteisessä härkäruukussa naudan paistisuikaleet ja herkkusienet hautuvat kermaisessa kastikkeessa. Lisäksi keitetään perunoita.
Porkkanaletut ovat muisto monen aikuisen lapsuudesta. Tällä kertaa porkkanaletut täytetään juustolla, kinkulla, kirsikkatomaateilla ja kurkulla - tai voit itse valita mieleisesi täytteet.
Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään nuudelien ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Ruokaboksin rapeat kananugetit paistuvat uunissa kätevästi perunoiden kanssa samalla pellillä. Nugettien kuorrutus on tämän reseptin salaisuus. Lisäksi valmistetaan jogurttikastiketta nugettien dipiksi.
Tämän kanapastan salaisuus on tuore salvia, joka on todellinen makupari kermaisen kastikkeen kanssa.
Naudan ulkofileepihvit muhivat pippurikastikkeessa. Lisäksi paahdetaan uunissa tuoreella timjamilla maustettuja juureksia.
Nyt on tarjolla herkkua, kebab hautuu mureaksi mausteisessa tomaattikastikkeessa. Lisäksi keitetään riisiä ja marinoidaan punasipulia ja kurkkua.
Maukkaat lihapullat ja raikkaat jogurttikurkut ovat mainio yhdistelmä. Ruokaisa salaatti valmistuu hetkessä valmiiksi maustetun lihapullataikinan ansiosta.
Siskonmakkarakeitto maistuu aina! Keiton valmistusta nopeuttaa valmiiksi kuoritut keittojuurekset. Lisäksi herkutellaan ruisleivällä.
Baba Foodsin valmistamasta falafel-taikinasta syntyy ravintolatason falafelit kotikeittiössä. Falafelit tarjoillaan maukkaan perunasalaatin kanssa.
Tämän reseptin pasta valmistetaan maukkaasta savutofusta. Tofu hautuu mausteisessa ja tomaattisessa kastikkeessa. Kokonaisuus viimeistellään basilikalla.
Kikherneistä, lehtikaalista ja tomaatista syntyy mausteinen muhennos, joka tarjoillaan riisin kanssa.
Mausteiset keitot lämmittävät niin vatsaa kuin mieltäkin. Inkivääri tuo potkua keittoon ja sen makua tasapainottaa täyteläinen kookosmaito. Tämä resepti on yksi Vegeboksin suosituimmista resepteistä.
Bolognese valmistuu näppärästi myös tonnikalasta. Pastan kruunaa luomu parmesanjuusto.
Tortillat ovat monen suosikkiruoka! Tässä reseptissä ne täytetään mausteisella broilerin jauhelihalla ja raikkaalla maissisalsalla.
Tämä aasialainen jauhelihawokki valmistuu hetkessä. Wokkiin tulee jauhelihan lisäksi rapeaa parsakaalia ja se tarjoillaan riisin kanssa.
Maukas “pizza frittata”, eli suolainen munakas valmistuu kätevästi palvikinkusta ja kirsikkatomaateista.
Ai ai, jokainen rakastaa täytettyjä patonkeja - tässä meidän versio klassisista lihapullasubeista. Itse tehty pico de gallo eli salsa vie nämä subit uudelle tasolle. Lisäksi paahdettuja lohkoperunoita.
Tämän lihapadan salaisuus on aurajuusto, joka tuo makua ja täyteläisyyttä pataan. Pataa haudutellaan hetki, mutta valmis pata on odottamisen arvoinen.
Kulhoruoat ovat yleisiä Japanissa. Tässä reseptissä kanasta ja kananmunasta valmistetaan herkullinen “munakas” riisin päälle. Tämä on todellista lohturuokaa arkeen.
Tästä reseptistä valmistuu ruokaisa salaatti kylmäsavulohesta, kananmunista ja tuoreista kasviksista. Kokonaisuuden viimeistelee raikas sitruunainen kastike.
Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaali paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo