One pot kaalilaatikko karitsa-possun jauhelihasta & puolukkahilloa
Kaalilaatikko valmistuu näppärästi hauduttamalla myös kattilassa. Tässä reseptissä se valmistetaan kotimaisesta karitsan ja possun jauhelihasta, kaalista ja kauranjyvistä. Annokset viimeistellään puolukkahillolla.
- Kaalilaatikko:
- n. 10-12 dl vettä
- 1 lihafondi
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 pala valkokaalia
- 1 rklöljyä
- 2 rklvoita
- 1 pktkaritsa-possun jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia tai meiramia
- 4 rklsiirappia
- 300 g kauranjyviä
- Lisäksi:
- 1 prkpuolukkahilloa