Ruokaboksi

Itämainen nuudelikeitto kanalla

Tämä mausteinen nuudelikeitto lämmittää vatsaa ja mieltä. Tuore inkivääri ja chili tuovat makua ja potkua keittoon, eikä mausteiden kanssa ole säästelty.


Clock Icon30 min

Keitto:
3 valkosipulinkynttä
1 pala inkivääriä
1 chili
3 porkkanaa
1 parsakaali
n. 12 dl vettä
2 rklöljyä
1 pktbroilerin fileesuikaleita
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlcurryjauhetta
2 tljuustokuminaa
0 rklsoijakastiketta
1 prkkookosmaitoa + tilkka vettä
1 limen mehu
Lisäksi:
1 pktnuudeleita
1 rklöljyä

Lisää samanlaisia reseptejä

Itämainen nuudelikeitto kanalla – Lämmittävä ja mausteinen herkku

Itämainen nuudelikeitto kanalla on täydellinen valinta, kun kaipaat lämmittävää ja mausteista ruokaa. Tämä keitto on täynnä makua, kiitos tuoreen inkiväärin ja chilin, jotka tuovat siihen potkua ja syvyyttä. Se on täydellinen ateria kylmiin päiviin, mutta sopii mainiosti myös kevyeksi mutta täyttäväksi lounaaksi tai illalliseksi. Tässä keitossa mausteet eivät jää taka-alalle, vaan ne pääsevät loistamaan ja tuovat keittoon itämaista vivahdetta.

Mikä tekee Itämaisesta nuudelikeitosta erityisen?

Itämainen nuudelikeitto kanalla on erityinen sen herkullisen makuprofiilin ansiosta. Keiton liemi saa makua kookosmaidosta ja soijakastikkeesta, jotka yhdessä muodostavat täyteläisen ja tasapainoisen pohjan. Kana tuo keittoon proteiinia, kun taas runsaasti käytetyt kasvikset, kuten porkkana ja parsakaali, lisäävät ravinteikkuutta ja tekevät siitä terveellisen aterian. Tämä keitto on myös gluteeniton ja maidoton, joten se sopii monille erilaisille ruokavalioille.

Helppoja valmistusvinkkejä ja muunnelmia

Itämainen nuudelikeitto on helppo valmistaa, ja muutamat vinkit tekevät siitä vieläkin yksinkertaisempaa. Voit esimerkiksi valmistella kasvikset etukäteen, jotta keitto valmistuu nopeasti arki-iltana. Jos haluat tehdä keitosta kasvisversion, voit korvata kanan esimerkiksi tofulla. Voit myös lisätä keittoon muita mieluisia kasviksia tai säätää mausteiden määrää oman makusi mukaan.

Tarjoiluvinkit ja täydelliset lisukkeet nuudelikeitolle

Itämainen nuudelikeitto kanalla on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen, kun se tarjoillaan kuumana. Voit tarjoilla sen yksittäin annosteltuina kulhoina, jolloin jokainen voi lisätä halutessaan limen mehua annoksensa päälle. Keittoa voi täydentää raikkaalla vihersalaatilla, joka tasapainottaa mausteista makumaailmaa, tai vaikkapa kevyellä kaalisalaatilla.

Itämainen nuudelikeitto – Monipuolinen ja herkullinen valinta

Itämainen nuudelikeitto kanalla on helppo, terveellinen ja herkullinen vaihtoehto arkiruokailuun. Sen monipuolisuus tekee siitä sopivan valinnan niin kiireisiin arki-iltoihin kuin rentoihin viikonlopun aterioihin. Kokeile tätä mausteista keittoa, joka ihastuttaa varmasti koko perheen!

Itämainen nuudelikeitto kanalla -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.