Singaporelainen nuudelikeitto eli laksa kanalla
Laksa on suosittu keittoruoka Kaakkois-Aasiassa. Se on nopea ja helppo valmistaa. Tässä Ruokaboksin versio siitä.
- Kaalisalaatti:
- 1 pala punakaalia
- 1 punasipuli
- 1 limen kuori
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsokeria
- 0.5 tlsuolaa
- Laksa:
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rklöljyä
- 1 pktbroilerin fileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 50 g currytahnaa
- 7 dlvettä
- 1 prkkookosmaitoa + tilkka vettä
- 1 kanafondi
- 3 rklsoijakastiketta
- 1 pskorianteria
- 1 limen mehu
- Lisäksi:
- 1 pktnuudeleita
- 1 rklöljyä