Mausteinen keitto karitsa-mallaspossun jauhelihasta & kaalista
Tämä mausteinen keitto on marokkolainen versio tutusta klassikosta lammas-kaalikeitosta. Karitsa-mallaspossun jauheliha on oiva valinta tähän reseptiin, jossa possun liha tuo makua keittoon.
GluteenitonSisältää maitoa
- Keitto:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 pala valkokaalia
- 0,6 kg perunoita
- 2 rklöljyä
- 1 pktkaritsa-possun jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkurkumaa
- 2 tljuustokuminaa
- 2 tlkuivattua timjamia
- 0.5 tlchilijauhetta
- ripaus sokeria
- ripaus kanelia
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prktomaattipyreetä
- 15 dlvettä
- 1 lihafondi
- 1 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä