Ruokaboksin kesäiset nakkihodarit, coleslawta & paahdettuja perunoita
Hodarit ovat mainio kesäruoka. Tässä reseptissä ne täytetään kaalisalaatilla ja tarjoillaan tuoreiden kasvisten sekä paahdettujen perunoiden kanssa.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 tlpaprikajauhetta
- Coleslaw:
- 1 pala valkokaalia
- 1 porkkana
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- 1 tlsokeria
- 1 psmajoneesia
- Kasvikset:
- 1 kurkku
- 2 porkkana
- 1 rskirsikkatomaatteja
- Lisäksi:
- 1 pktnakkeja
- 1 pshodarisämpylöitä