Tortillawrapit rapealla possulla & BBQ-majoneesilla
Porsaan ulkofileepihvit kuorrutetaan herkullisella mausteseoksella. Possun lisäksi wrappien täytteeksi valmistetaan marinoitua kaalia ja kokonaisuuden kruunaa idut sekä maukas BBQ-majoneesi.
- Kaali:
- 1 pala valkokaalia
- 0.5 limen kuori
- 1 limen mehu
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- 2 tlsokeria
- 1 rklöljyä
- 1 psseesaminsiemeniä
- Kastike:
- 1 psBBQ-kastiketta
- 1 psmajoneesia
- Possu:
- 1 pktporsaan ulkofileetä
- 2 tlöljyä
- 1 psmausteseosta
- 0.5 dlkorppujauhoja
- 2 rklöljyä paistamiseen
- Lisäksi:
- 1 rsituja
- 1 psretiisejä
- 1 pkttortillalettuja