Uunissa paahdettu pyttipannu kananmunilla & marinoituja kirsikkatomaatteja
Tästä reseptistä valmistuu arkiruokien klassikko - spydäri. Raaka-aineet pilkotaan uunipellille ja pelti uuniin - hetken päästä ruoka onkin valmista! Annoksiin raikkautta tuovat marinoidut kirsikkatomaatit.
- Pyttipannu:
- 1 kg perunoita
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- 1 pktmakkaraa
- 6 kananmunaa
- ripaus suolaa
- Marinoidut tomaatit:
- 1 rskirsikkatomaatteja
- ripaus sokeria
- ripaus mustapippuria
- 0.5 tlkuivattua oreganoa
- 0.5 rklöljyä
- 1 tlvalkoviinietikkaa