1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli pieneen kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja pala inkivääriä. Suikaloi chili.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle fileesuikaleet. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
  6. Lisää pannulle porkkanat, valkosipulit, inkivääri ja chili. Mausta suolalla, mustapippurilla, kurkumalla ja curryjauheella. Jatka paistamista muutama minuutti.
  7. Kaada pannulle kookosmaito. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kastike soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  8. Viimeistele kastike limen mehulla.
  9. Tarjoile kanaa kookoskastikkeessa riisin ja marinoidun punasipulin kanssa.
Vinkki! 1. Valmista punasipuli edellisenä päivänä, niin se ehtii marinoitua kunnolla.
Vinkki! 2. Jos et pidä marinoidusta punasipulista voit lisätä sen kastikkeeseen samaan aikaan muiden kasvisten kanssa.