- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Kuori ja suikaloi punasipuli pieneen kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja pala inkivääriä. Suikaloi chili.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle fileesuikaleet. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Lisää pannulle porkkanat, valkosipulit, inkivääri ja chili. Mausta suolalla, mustapippurilla, kurkumalla ja curryjauheella. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Kaada pannulle kookosmaito. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kastike soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Viimeistele kastike limen mehulla.
- Tarjoile kanaa kookoskastikkeessa riisin ja marinoidun punasipulin kanssa.
Vinkki! 2. Jos et pidä marinoidusta punasipulista voit lisätä sen kastikkeeseen samaan aikaan muiden kasvisten kanssa.